• 瀏覽: 10,553
  • 回覆: 89
+2
本港新增13,721宗確診,輸入佔791宗。多37名患者離世。

37人死要求政府立即收緊防疫措施!!!

新聞來源連結:

https://news.tvb.com/tc/story/60 ... utm_medium=referral

當日林鄭抗疫表現咁好都趕佢走,香港人活該既

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-12-13 17:43 發表

引用:
建制派帶領 , 共赴黃泉😱

共存L話死個d係要死,遲死早死都係死,不必緊張

引用:
原帖由 鼠貓 於 2022-12-13 17:52 發表
共存L話死個d係要死,遲死早死都係死,不必緊張
一直都話8歲嗰啲死左又叫遲早要死佢地答唔到我架
5歲打針出現問題又同疫苗無關, 而家咁搞法出年打第10針先得?

數字下跌緊!🤔

引用:
原帖由 食家牛 於 2022-12-13 17:56 發表

一直都話8歲嗰啲死左又叫遲早要死佢地答唔到我架
5歲打針出現問題又同疫苗無關, 而家咁搞法出年打第10針先得?
死唔到自己就講乜都得,死自己就唔使講😂
應該就唔使再打針,開放感染就等於接種疫苗

引用:
原帖由 優雅藍藍的帽子 於 2022-12-13 17:39 發表
本港新增13,721宗確診,輸入佔791宗。多37名患者離世。

37人死要求政府 ...
本港日日新冠死廿幾三十人, 大陸全國至今只死幾人?哈哈!

引用:
原帖由 鼠貓 於 2022-12-13 17:59 發表

死唔到自己就講乜都得,死自己就唔使講😂
應該就唔使再打針,開放感染就等於接種疫苗
未必 , 政府用左打疫苗來防止感染和叫防重症喎
到時谷針記者會又會顯示 呢個人打左第10針.....,

引用:
好個屁!
😡

引用:
原帖由 食家牛 於 2022-12-13 18:05 發表

未必 , 政府用左打疫苗來防止感染和叫防重症喎
到時谷針記者會又會顯示 呢個人打左第10針.....,
疫苗通行證遲早都會取消,唔會再強制打第四針

而家政府個政策就係, 感染人數越多, 因疫情死亡人數越多, 政府就越係放寬, 人命嘛, 你死你事, 最緊要係可以出嚟飲飲食食, 飲酒隊啤, 去買$1鮑魚, 去旅行, 其他嘢, 關人X事。

引用:
原帖由 優雅藍藍的帽子 於 2022-12-13 17:39 發表

37人死要求政府 ...
又多37名無打針的人離世

引用:
原帖由 220 於 2022-12-13 18:20 發表

又多37名無打針的人離世
而家岩岩進入冬天, 呢段日子睇黎都會凍,
病毒又冇咁易死, 任由新冠肺炎亂散播,真想知住香港市民
唔想確診可以點做?

主題標籤 #確診
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]