• 瀏覽: 11,487
  • 回覆: 40
+32

派佢去啦!

隔幾日又見到3哥個頭插住支狼牙棒撤退

印度媒體都喺政治工具

阿三哥天天都在搞事

引用:
原帖由 VUB 於 2022-12-13 09:54 發表
印度媒體都喺政治工具
吾係
印度人對中國有好深成見
睇吾起中國人
中國企業喺印度衰過賤民
經常受不公平待遇
全世界歧視中國人最嚴重就係印度

引用:
原帖由 wongchongyang 於 2022-12-13 15:26 發表
阿三哥天天都在搞事
佢睇死中國大敵在東南, 吾敢郁佢

引用:
原帖由 motivate 於 2022-12-13 00:51 發表
中印在藏南地區的衝突,印度媒體說有9名印度士兵受傷,但沒有具體細節,印度軍官又開始吹牛逼,說中方傷亡“遠高于印度”,但是經歷過上次衝突的大家都知道印度人的話里牛糞含量有多大。
補充,消息稱衝突發生在9日,有數名印度士兵骨折。 ​​​

...
中國人民解放軍西部戰區新聞發言人龍紹華大校就我位東章地區例行巡邏發表談話指出,12月9日,西部戰區邊防部隊位中印邊境東段東章地區實控線中方一側組織例行巡邏,遭到印軍非法越線攔阻,我應對處置專業規範有力,穩控現地局勢,目前中印雙方已脫離接觸。我們要求印方嚴格管控約束一線部隊,與中方一道共同維護邊境和平與安寧。

引用:
原帖由 wuenxiao 於 2022-12-13 19:07 發表

中國人民解放軍西部戰區新聞發言人龍紹華大校就我位東章地區例行巡邏發表談話指出,12月9日,西部戰區邊防部隊位中印邊境東段東章地區實控線中方一側組織例行巡邏,遭到印軍非法越線攔阻,我應對處置專業規範有力,穩控現地局勢,目前中印雙方已脫離接觸。我們要求印方嚴格管控約束一線部隊,與中方一道共同維護邊境和平與安寧。
“我應對處置專業規範有力,穩控現地局勢”,意思就是當時就把對面摁地上了!

香港點解有咁多阿差, 其實入境處有無漢姦?

引用:
原帖由 motivate 於 2022-12-13 00:51 發表
中印在藏南地區的衝突,印度媒體說有9名印度士兵受傷,但沒有具體細節,印度軍官又開始吹牛逼,說中方傷亡“遠高于印度”,但是經歷過上次衝突的大家都知道印度人的話里牛糞含量有多大。
補充,消息稱衝突發生在9日,有數名印度士兵骨折。 ​​​

...
印度士兵受傷可以賺好多美金,如果唔信?希望印度調查下搞事的印度士兵資金來往就知道。

阿三唔講細節就是大敗中既大敗啦

台灣才是主線,印度慢慢磨,不急

印度人成日好勇鬥狠!但係又冇本事唔夠揪!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]