• 瀏覽: 5,514
  • 回覆: 18
廣東省湛江市發生情殺案,一名29歲男子上周五(9日)下午在赤坎區海灣路疑因復合不果,當街用刀狂捅20歲女友。傷者送院搶救...

呢隻大陸曱甴真係恐怖 , 竟然迫佢埋牆 插死佢。 😱

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20221212/mobile/bkn-20221212010151404-1212_00952_001.html

識男仔如賭搏

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-12-12 14:52 發表
識男仔如賭搏
一選擇錯咗連命都冇..

點解要用刀插? 用第 2 樣野插...吾得咩?~
何必要取性命~

轟轟烈烈
真愛?愛你愛到殺死你。
把刀都好利下…
基本上走唔甩,望公安早日把兇徒繩之於法。

痴線佬~

引用:
原帖由 flopman 於 2022-12-12 15:15 發表
何必要取性命~
容易收藏……之前香港係巴士上又係帶刀插條女

年青有為

死刑等緊佢 唔使嘥米飯

又一陳同佳 陳同佳都好愛潘曉穎!
如同班破壞香港既黃撚黑暴話自己好L鍾意香港一樣!

帶眼識人係學問
分手都係學問
社會越嚟越多巨嬰,真係要打醒十二分精神

小黃人呢啲可隨時call人跟蹤騷擾起底嘅,就一定要遠離
佢地黃色性交圈,鎖死,唔好出嚟害人

btw,小黃人嘅毛教主對“神”係有偏執嘅妄念
佢係併死,乜都可以唔要,都要跟實“神”
大話全部爆煲,由原本控制神嘅special boy到身敗名裂,被術反噬,鬼力被破經脈盡斷,甚至已開始呃唔到乜錢,都仲要死跟
我估終有一日會上演咁嘅斬殺
係唔知邊個被斬死
講起嚟“神”極度無辜,被個又老又殘又醜智障精神病嘅老男人盯上,拉上小黃人呢一班弱智瘋狂痴纏
如果香港能修法去處理呢啲事就好囉

日本新聞當國內,妓者真好撈

引用:
原帖由 pompas 於 2022-12-12 16:35 發表
日本新聞當國內,妓者真好撈
你用你後面排泄隻眼去睇到係日本新聞???

阿彌陀佛

引用:
原帖由 flopman 於 2022-12-12 15:15 發表
何必要取性命~
用肉棒

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]