• 瀏覽: 3,048
  • 回覆: 8
美國《華盛頓郵報》上周五(9日)引述消息報道,伊朗同意向俄羅斯提供6,000架無人機,大部分是見證者136自殺式無人機。...

見到呢6000架無人機,
最高興應該係美國的軍伙商,
心諗烏克蘭又要購買佢哋d攔截導彈了

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20221212/mobile/bkn-20221212080057650-1212_00992_001.html

呢場俄烏戰爭,
養肥了美國d軍伙制造商

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2022-12-12 09:44 發表
美國《華盛頓郵報》上周五(9日)引述消息報道,伊朗同意向俄羅斯提供6,000架無人機,大部分是見證者136自殺式無人機。...

見到呢6000架無人機, ...
你搞錯咗。唔系烏克蘭買而係老美或佢D狗買。烏克蘭呢個乞衣邊會仲有錢買。有錢佢都早被貪走晒啦。佢只會伸手問人攞。

引用:
原帖由 haogaoye 於 2022-12-12 09:52 發表

你搞錯咗。唔系烏克蘭買而係老美或佢D狗買。烏克蘭呢個乞衣邊會仲有錢買。有錢佢都早被貪走晒啦。佢只會伸手問人攞。
無免費午餐
老尾最後會吸乾老烏資源

引用:
原帖由 andy1958_1 於 12-12-2022 09:45 發表
呢場俄烏戰爭,
養肥了美國d軍伙制造商
唔化算啦,毛人機咁cheap飛旦貴好多,人出士油你出雞

俄烏兩國冬天非常之冷,零下二十、三十度相當常見,不知伊朗無人機能否受得住嚴寒天氣?

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2022-12-12 09:56 發表

唔化算啦,毛人機咁cheap飛旦貴好多,人出士油你出雞
無所謂啦。烏克蘭話反正唔洗佢俾錢,D飛彈當煙花咁燒都仲得。燒完再搵老美歐豬攞過。

引用:
原帖由 haogaoye 於 2022-12-12 10:04 發表

無所謂啦。烏克蘭話反正唔洗佢俾錢,D飛彈當煙花咁燒都仲得。燒完再搵老美歐豬攞過。
 你就想,
要還㗎

俄烏戰爭幕後操盤 人渣美國相當高興戰事可持續..

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]