• 瀏覽: 9,780
  • 回覆: 47
+2
英國踏入12月,原本是民眾歡度聖誕及新年長假期的日子,不過受到多個行業罷工的影響,政府呼籲來往英國的民眾重新考慮行程。美國CNBC頻道12月9日報

陰國民記住要響應政府呼籲 唔好周圍走啦 最緊要係  BNOer 唔好借啲易番香港

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/845638?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

我敢肯定,英國油氣入口價格應該係美國折上折上折,比歐洲平得多,所以你見比如比利時平均要一萬港元一個月來得平。

但都要罷工,所以要可以推算英國幾多窮鬼。

大陰蒂割正廢柴.

引用:
原帖由 9big 於 2022-12-10 19:26 發表
英國踏入12月,原本是民眾歡度聖誕及新年長假期的日子,不過受到多個行業罷工的影響,政府呼籲來往英國的民眾重新考慮行程。美國CNBC頻道12月9日報

陰國民記住要響應政府呼籲 ...
BNOer當然要大力參與站在「高場」那面,幫「高場」震壓「雞蛋」,針對「英國爭取自由的人民」掉氣油蛋!

最緊要班BNOer千祈咪返香港避難就得

引用:
原帖由 MICMIC_2ND 於 2022-12-10 19:53 發表
我敢肯定,英國油氣入口價格應該係美國折上折上折,比歐洲平得多,所以你見比如比利時平均要一萬港元一個月來得平。

但都要罷工,所以要可以推算英國幾多窮鬼。
英國自己有北海油田

鄉港罷工癌細胞傳播到嬰國

黃畜表示:英國曱甴

既然罷工,大家提早人人放聖誕假囉

引用:
原帖由 T2. 於 2022-12-11 00:34 發表
大人肯罷工細路唔使衝

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-12-11 00:47 發表

大人肯罷工細路唔使衝
大人如罷工.細路要搵工

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2022-12-11 00:47 發表

大人肯罷工細路唔使衝
事實,有某國家既男人唔會返工搵錢養家,係由女人同細路出去搵錢開飯生存
叫鄉港罷工班細路移民去果度就解決到呢個願望,何必阻人養家呢

去渡假都無自由
人權組織出下聲啦

引用:
原帖由 T2. 於 2022-12-11 00:34 發表
曱甴病毒好欖勁。

強迫BNOer勞動?白人優先放假?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]