• 瀏覽: 3,050
  • 回覆: 15
本港新冠疫情漸趨穩定。衞生署衞生防護中心公布,今日(10日)本港新增14,377宗確診個案,包括13,679宗本地個案,

分日仲多,會唔會去2萬?

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20221210/bkn-20221210165223971-1210_00822_001.html

日日係咁狂歡, 還會繼續升的

引用:
原帖由 慾致號2 於 2022-12-10 18:02 發表
本港新冠疫情漸趨穩定。衞生署衞生防護中心公布,今日(10日)本港新增14,377宗確診個案,包括13,679宗本地個案,

分日仲多,會唔會去2萬? ...
學大陸,唔驗就會下降

引用:
原帖由 gn00260418 於 2022-12-10 18:13 發表

學大陸,唔驗就會下降
香港係自發性上報,唔報都得。

引用:
原帖由 u23dom 於 2022-12-10 18:12 發表
日日係咁狂歡, 還會繼續升的
由4千升上嚟,去返5萬唔出奇。

商家佬:我唔理,香港越多病毒=越多錢,而家香港真係遍地黃金!!!新的黃金時代要來了!!!
病毒就係商機,病毒就係生命!

你睇英國同美國而家經濟幾好!!!

引用:
原帖由 慾致號2 於 2022-12-10 18:15 發表

所以 we need cheng
只有 cheng can help

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-12-10 18:28 發表

又嚟

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-12-10 18:28 發表

林鄭最錯就係,點解拜完年初三之後唔宣佈全港驗毒?
咪當大家放個長啲嘅年假囉。
根本就係罪魁禍首。

真實數字又點止咁少,大把人唔係第一次中有哂經驗,自己食藥食返好就冇事,反正唔係重症去醫院都哂氣,政府不如調整指引教市民自救閉関休息,重症先入醫院求救仲實際。

引用:
原帖由 慾致號2 於 2022-12-10 18:15 發表

五萬又如何,個病毒的殺傷力已經大減,唔洗咁驚。

大陸咁樣操控檢測站嘅開同閂,咁就可以調整到確診數。

又死21人,俾小黃人害死。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]