• 瀏覽: 10,333
  • 回覆: 70
  • 追帖: 1
英國有技術嘅,係莫財遮

若果由英國日本同意大利,講應對 侵略其他國家威脅,真係難聽過粗囗,日本意大利二次世界大戰邪惡 軸心國, 侵略其他國家為己任,意大利比 希特拉更加邪惡,兩頭蛇,見德國強勢,就親德,見德國就來戰敗,就 投降,做 同盟國隻狗,英國百多年前,更加邪惡,浸略多個國家,非洲大部份國家,係 殖民地,遠至浸略美洲大陸,將當地 原住民印第安人, 大逃殺,原本有超過7000萬人嘅 印第安人,死咗超過90%人囗,只剩數百萬印第安人, 呢D先叫係種族滅絕,澳洲又係,白人係皇帝,非洲黑人係 奴隸, 印第安人同澳洲原住民,係 獵物, 將佢哋趕盡殺絕。:Q

現在籌備組隊練波,十劃未有一憋,13年後可以服役?量產都未得啦

引用:
原帖由 明亮的晨星二 於 2022-12-10 00:40 發表
現在籌備組隊練波,十劃未有一憋,13年後可以服役?量產都未得啦
收左錢先啦
講2047搵鬼落疊

又想嚟搶美國生意?

引用:
原帖由 冷看一眼 於 2022-12-10 13:06 發表
又想嚟搶美國生意?
做尾國隻狗...尾國會啤他們自己做咩?

咁易造就唔會得幾個國家先造到五代機

有英國參與,,一定搞爛

引用:
原帖由 ijkn 於 2022-12-10 13:15 發表

連瑞典、法國都得,合佢地三國之力,應該搞得掂亦唔奇囉。

引用:
原帖由 冷看一眼 於 2022-12-10 13:54 發表

連瑞典、法國都得,合佢地三國之力,應該搞得掂亦唔奇囉。
搶尾國生意,尾國實制裁你

引用:
原帖由 ijkn 於 2022-12-10 13:15 發表

美國係民主自由國家

引用:
原帖由 明亮的晨星二 於 2022-12-10 00:40 發表
幾時量產吾重要
歐洲敵人只有一個又廢又殘嘅俄羅斯,
但係日,英,法,德,意都想追最新蹤技術,
吾想落後美國太多

引用:
原帖由 a_drew 於 2022-12-10 13:36 發表
咁易造就唔會得幾個國家先造到五代機
只係歐盟國家同埋日本無迫切需要,吾想使錢

引用:
原帖由 ijkn 於 2022-12-10 16:00 發表

搶尾國生意,尾國實制裁你
宜家空中巴士咪搶緊佢啲客囉。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]