• 瀏覽: 11,987
  • 回覆: 74
+3
美國太空司令部司令迪金森(James H. Dickinson)12月9日稱中國發展中的太空軍力令大部份美國太空資產處於危險之中,中國也將太空領域視為軍事戰略

因為中國,美國已變成驚弓之鳥,什麼都驚什麼都擔心一餐,主席去去沙特又驚,中國射射火箭上太空又驚,不知何時會被嚇死。

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/即時國際/845443/稱中國太空軍力發展快-美國太空司令部憂危及國家資產

係咪想講太空係美國資產?

各有各做啫,河水不犯井水,唔應該以小人之心度君子之腹。不過以佢老美這麼喜歡管他人閒事嘅性格,有這個想法亦不足為奇

驚條撚咩!學呆灣網軍話大陸假咪得囉!

中國不在乎美國既資產,美國就作少d故仔啦,唔好阻住中國同其他國家貿易,中國已經要還神。

睇嚟,尾國佬連太空都想獨霸~

美國根本就係賊.

作賊心憂.

憂心正義的國家強大.

引用:
原帖由 身民主持係大晒 於 2022-12-9 19:35 發表
美國佬去到邊霸到邊,中國就一齊玩,連沙特想玩都可以一齊玩,你話中國對世界幾開放

杯弓蛇影!
老尾真係可憐。

引用:
原帖由 身民主持係大晒 於 2022-12-9 19:35 發表
月球在50年前已經係美國資產>>>何你活月球製片廠.

一日到黑成日憂憂憂,一日到黑成日中國中國中國,煩唔撚煩?

糜蟈佬學足韓國,乜柒都話糜蟈的資產,很快便話月球係糜蟈的

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2022-12-9 19:31 發表
美國太空司令部司令迪金森(James H. Dickinson)12月9日稱中國發展中的太空軍力令大部份美國太空資產處於危險之中,中國也將太空領域視為軍事戰略

幾時才有真正的太空軍

驚咪加快卻步發展囉, 一味只識得唱衰人成個八婆咁

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]