• 瀏覽: 12,004
  • 回覆: 74
+3
美狗已經當左自己係上帝
你只可以跪求我賜比你
靠自己就係搶美狗飯碗
威脅世界(即係美國)安全

引用:
原帖由 長程大炮 於 2022-12-9 21:15 發表
呆彎佬話。中國人連茶葉蛋都食唔起。咁撚窮。邊有太空軍啦。幻象嚟嘅嗻。唔使驚,唔使驚。
唔信呆彎都信香港黃畜,日日話枝爆,驚乜撚

成曰有妄想迫害症陽具會縮細的

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2022-12-9 19:31 發表
美國太空司令部司令迪金森(James H. Dickinson)12月9日稱中國發展中的太空軍力令大部份美國太空資產處於危險之中,中國也將太空領域視為軍事戰略

其實美國各政府部門下下攞中國過橋,目的只有一個,就係攞funding。國防部咁講,NASA 又咁講。中國係萬能key。

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2022-12-9 19:40 發表
各有各做啫,河水不犯井水,唔應該以小人之心度君子之腹。不過以佢老美這麼喜歡管他人閒事嘅性格,有這個想法亦不足為奇
個問題係老美自知用盡吃奶力都唔會追到 啲那渣招又冇預期效果 驚到瀨屎

賊喊捉賊😎

同香港班曱甴一樣,日屌夜屌結果自己一事無成,靠荷里活特技登月

自古以來成個太空都係中國的

司令可以請習大坐神十x同拜山坐sapceX一齊上各自太空站,睇吓邊個仲有命返來就當贏

引用:
原帖由 niki885 於 9-12-2022 09:35 PM 發表

其實美國各政府部門下下攞中國過橋,目的只有一個,就係攞funding。國防部咁講,NASA 又咁講。中國係萬能key。
=============
今屇攞funding都無咩大作用,下屇如果侵侵回朝會玩鬥氣去削減返...
美國系一人一票,四年換一次人,輪流上場,翻轉又翻轉,反口又反口....
上屇侵侵上任,立即玩鬥氣,不斷炒前朝的高官,有些官外訪後才知道自己己經被炒.
他對外就不斷退出國際協議,對內推翻或削減前朝訂立發展,弄到美國內外都大混亂
侵侵持著總統特權,用暴發戶的一套大花錢去建圍牆,好大喜功對中國及歐盟打貿易戰,最終大敗收場.

簡單講,想政府俾錢開位

美國發展快過人的時候,有又無想過會危及別人? 廢話!

老尾以前好鐘意
擺2隻艇
係阿爺門口兇9人
而家好未見過好奈wo
🤭🤭🤭

美國又來妄想症發作。

引用:
原帖由 身民主持係大晒 於 2022-12-9 19:35 發表
係咪想講太空係美國資產?
係, 全宇宙都係美狗資產

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]