• 瀏覽: 34,098
  • 回覆: 244
+8
咖哩誠強逼勞動

蠅蟈狗講一套民煮,做一套獨栽!曱甴🪳至buy 

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2022-12-9 11:48 發表
我聽我老友 Eddie 講英國幾有人權
英國人民有罷工同示威嘅權利去爭取佢哋想要嘅

事實係英國民主政府竟然立法去打擊叫佢哋收皮

問咗我老友 Eddie 幾次有乜睇法,只讀不回又扮龜。

...
eddie哥話阿三唔係純正陰國人,破壞咗陰國嘅自由風氣。

罷工係民選社會嘅合法權利, 壓制罷工只有獨裁社會才會做.

蠅國極權嚴厲新法打鴨民主訴求 政府雙重準則可恥之極😁

唔見啲手足出嚟支持下,去哂邊呀?

罷工都無自由
我吊…

強迫勞動

引用:

...
條阿柒 過左去 司機攞獎 個 post , 高歌慶祝 緊係唔過黎你post 睇啦!

引用:

...
引起更大示威浪潮 死梗

引用:
原帖由 chimaylam 於 2022-12-9 11:50 發表
HK人唔舉白紙支持英國工人???
香港仲未走嗰百幾萬手足仲唔舉白紙撐英國工人

引用:

...
佢係龜邊洗扮

有香港乞醫護罷工呢個先例在前, 真係唔驚咩!

陰尾日日雙標,嚴人寬己

講人權的自由民主國家壓制罷工?移民黃畜有沒有表示呀,鄉土英國磚渣Eddie出句聲啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]