• 瀏覽: 34,167
  • 回覆: 244
+8
罷工唔係民主

英國原來都無民主自由人權
日日出來9up民主自由人權
咁就收皮啦

引用:
原帖由 理+誠 於 2022-12-9 12:11 發表

eddie哥話阿三唔係純正陰國人,破壞咗陰國嘅自由風氣。
連現任英國國王都係德國裔希臘人,都唔係純正英國人

老陰邊個時期冇罷工?借意又拉阿三落台!

長洲67L, 可以回祖家繼續師法67個首相。

引用:
原帖由 kf569517 於 2022-12-9 12:13 發表
唔見啲手足出嚟支持下,去哂邊呀?
班手joke過咗去就只識幫人事後清下垃圾,幫警察維持好秩序喇

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2022-12-9 11:48 發表
我聽我老友 Eddie 講英國幾有人權
英國人民有罷工同示威嘅權利去爭取佢哋想要嘅

事實係英國民主政府竟然立法去打擊叫佢哋收皮

問咗我老友 Eddie 幾次有乜睇法,只讀不回又扮龜。

...
你老友 Eddie 都唔係正常人,佢係假西狗,只會瀨西人屎眼,完全冇獨立自主思想,佢點會答到你。
仲有,你老友出帖係完全封晒人留言,只係俾自己分身自問自答,睇嚟真係病情好嚴重!

軍人、警察、醫護不得罷工以保障人民生命財產,好合理,全世界基本一樣。

講好嘅炆煮豉油呢?🤭🤭

大英帝國都折墮,俾個差仔騎住嚟玩,當年嘅奴隸

點解手足去咗英國之後變成一堆垃圾?點解仲唔上街掟磚掟汽油彈?

引用:
原帖由 chimaylam 於 2022-12-9 11:50 發表
HK人唔舉白紙支持英國工人???
英國班手足要加油啦

果班HK人係英國可能太凍,縮晒。

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-12-9 11:52 發表
偽民主政權淨係識用威權打壓
我老友 Eddie 都唔敢反對英國行帝制

引用:
原帖由 touya08 於 2022-12-9 11:54 發表
睇見果份「英國人日程表」就真係精彩, 日日都有罷工, 勁過香港果陣時 bnoer加油
eddie加油
如果日日大三罷,人民一定生活得好幸福。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]