• 瀏覽: 51,800
  • 回覆: 95
+9
即係話俾香港人知唔會調整囉,點都做大個數一路上升啦

引用:
原帖由 幪面超人 於 2022-12-9 10:03 發表
而家數字急升就有
依家感染人數升緊及死亡人數無跌喎,咁都話疫情放緩,簡直係廢話!

引用:
原帖由 bronze18man 於 2022-12-9 17:39 發表
香港日日暴萬幾宗新冠低能當冇事?
都未計無上報的數字

聖誕新年假期後有可能每日超過十萬確診

引用:
原帖由 大寶二寶 於 2022-12-9 16:38 發表
李夏茵講嘢幾得,好過盧局長
其實我鍾意盧局長,講野有霸氣

唔通嚮香港做官,個個都要對住高尚香港人低聲下氣?真係以民為主呀?

我就係唔鍾意政府,下下做野都驚俾人鬧,而家有盧局長出來,即刻撥亂反正!

大把人中咗冇上報喇,仲每日報有幾多人確診有Q用

放緩?升緊喎

引用:
原帖由 chimpanzee11 於 2022-12-10 03:48 發表

我尋日係TV news度睇見呢個女人講嘢。。佢話乜乜乜,大家要警惕(I think it is what she means )...但佢講"乜乜乜,大家要警"揚"..佢將個"惕"字讀咗"揚"字。。天啊。。。我的媽(雞).....
原來佢中文水平咁低下嘅,真係失禮死人

引用:
原帖由 飛劍龍 於 2022-12-10 09:31 發表

原來佢中文水平咁低下嘅,真係失禮死人
🤔我諗佢冇帶個心去講嘢。。求其甘見字就讀,但又要扮到好professional 甘。。政府有甘嘅人係no good.....

引用:
原帖由 chimpanzee11 於 2022-12-10 10:01 發表

🤔我諗佢冇帶個心去講嘢。。求其甘見字就讀,但又要扮到好professional 甘。。政府有甘嘅人係no good.....
一日有呢啲膠官在任,港人真係要自求多福嘞

引用:
原帖由 飛劍龍 於 2022-12-10 10:05 發表

一日有呢啲膠官在任,港人真係要自求多福嘞
exactly....你有冇睇到佢講大家要警揚?😂😂。。哪如果寫。。寫錯字有得原諒。。但講。。可以講錯。。就真係帶人冇帶心,冇帶腦講,完全求鬼其。。唉。。

盡快取消戶外強制戴口罩!

引用:
原帖由 chimpanzee11 於 2022-12-10 10:12 發表

exactly....你有冇睇到佢講大家要警揚?😂😂。。哪如果寫。。寫錯字有得原諒。。但講。。可以講錯。。就真係帶人冇帶心,冇帶腦講,完全求鬼其。。唉。。
咁難得嘅人才,我哋要好好敬仰

引用:
原帖由 飛劍龍 於 2022-12-10 10:45 發表

咁難得嘅人才,我哋要好好敬仰
我地要好好敬抑,敬抑!

引用:
原帖由 chimpanzee11 於 2022-12-10 10:01 發表

以前老師話,有邊讀邊,無邊讀字!副局長?唉!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]