• 瀏覽: 14,828
  • 回覆: 85
+2
歐洲聯盟法院裁定,Google必須將明顯錯誤的資料從搜尋結果中移除。法院周四裁定,若用家可證明資料明顯有誤,Google必須移除錯誤的搜尋結果。法院又指,用家毋須通...

人地私人公司覺得出錯,都可以告google,我地而家係中國香港用既中國國歌被人玩呀!我地香港特區政府都唔做野?

新聞來源連結:
https://news.tvb.com/tc/world/6391dcafb8b7ebb488ef4675?utm_source=newsappshare&utm_medium=referral

支持警察嚴正執法!
幫Google除錯,係袋錢落佢地個袋,我贊成政府唔理,比世人知道Google搜尋其實係幾垃圾,專搞政治正確,唔分真假!😒

引用:
原帖由 wwwvv0701 於 2022-12-8 23:55 發表
幫Google除錯,係袋錢落佢地個袋,我贊成政府唔理,比世人知道Google搜尋其實係幾垃圾,專搞政治正確,唔分真假!😒
你呢個逆向思維似有道理

不過又幾矛盾,你唔理佢,港獨首歌咪繼續全世界播放?

罰款最實際

附件

abbr_a1a6ce2fffd5487ef983373a0f123d1c.png(239.17 KB)

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2022-12-8 23:57 發表

你呢個逆向思維似有道理

不過又幾矛盾,你唔理佢,港獨首歌咪繼續全世界播放?
全世界播又點,改變到咩?
主辦機構連參賽國嘅國歌都播錯,無面嘅 係主辦方,另外,這樣也有宣傳「中國香港」作用。🤭

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2022-12-8 23:50 發表
歐洲聯盟法院裁定,Google必須將明顯錯誤的資料從搜尋結果中移除。法院周四裁定,若用家可證明資料明顯有誤,Google必須移除錯誤的搜尋結果。法院又指,用家毋須通...

人 ...
可想而知政府有幾多黃畜潛伏!

引用:
原帖由 露線圖 於 2022-12-9 00:00 發表
罰款最實際
x2 香港政府要學

就算Google移除左相關信息, 的人有心玩嘢, 都一樣會有"出錯",  正路要做嘅, 係禁止香港運動員代表中國香港出去比賽, 要出去比賽, 就憑自己本事入國家隊, 咁樣問題先可以得到解決。

引用:
原帖由 遮打哥 於 2022-12-9 02:43 發表
願榮光是正確資料,Google不會移除
啱哂入冊著草聽。 

引用:
原帖由 遮打哥 於 2022-12-9 02:43 發表
願榮光是正確資料,Google不會移除
邊方面正確,請詳細說明

引用:
原帖由 wwwvv0701 於 2022-12-8 23:55 發表
外國人係唔知真定假。香港自己吾理,會習非成是

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]