• 瀏覽: 14,881
  • 回覆: 6
+2
幫Google除錯,係袋錢落佢地個袋,我贊成政府唔理,比世人知道Google搜尋其實係幾垃圾,專搞政治正確,唔分真假!😒

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2022-12-8 23:57 發表

你呢個逆向思維似有道理

不過又幾矛盾,你唔理佢,港獨首歌咪繼續全世界播放?
全世界播又點,改變到咩?
主辦機構連參賽國嘅國歌都播錯,無面嘅 係主辦方,另外,這樣也有宣傳「中國香港」作用。🤭

引用:
原帖由 garfield_ip 於 2022-12-9 07:41 發表

外國人係唔知真定假。香港自己吾理,會習非成是
習非成事,係外國人嘅事!
另外,外國人會聽中國國歌?

引用:
原帖由 zxcvv 於 2022-12-9 08:51 發表

冇腦既人當教條咁宣傳,感染冇腦既人呢,2019成班冇腦既人咪咁黎。
國家由正常有腦嘅人執政,唔駛擔心!
假如由無腦嘅人執政,擔心都無用,等待滅國(例如:烏雞)。😒

引用:
原帖由 zxcvv 於 2022-12-9 09:41 發表

央及池魚啊冇腦既人總比有腦既人多
民選政府? 死lun 梗
紋主 多數死梗,18碎可以投票開始,成個制度就出咗問題,小孩在中.大學搞政治,注定國家無希望.無前途!😔😔😔

引用:
原帖由 zxcvv 於 2022-12-9 09:59 發表

幾歲可以投票都死la, 唔通我搭幾十年飛機就識選機師咩? 個制度根本on 9
至少有常識,知道飛機識飛,上機前要劃位,帶有效護照….

引用:
原帖由 zxcvv 於 2022-12-9 10:10 發表

冇錯, 普通人識交稅同有咩福利je, 邊個有能力做老頂, 識條毛咩.

民選總統荒謬之處, 就係一堆未做過機師既死靚仔, 靠公關公司包裝下, 就話自己識渣飛機, 然後搵成堆對飛行專業知識全無既乘客選.
呢班飛機點搭呀大佬
紋主豉油 嘅死穴,人人平等,劣貨驅良貨,結果越來越劣質化。😔

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]