• 瀏覽: 14,848
  • 回覆: 85
+2
引用:
原帖由 zxcvv 於 2022-12-9 09:59 發表

幾歲可以投票都死la, 唔通我搭幾十年飛機就識選機師咩? 個制度根本on 9
至少有常識,知道飛機識飛,上機前要劃位,帶有效護照….

引用:
原帖由 遮打哥 於 2022-12-9 07:45 發表

GOOGLE話正確,就係正確
嘩,google 咁把炮

好難搞,谷歌依家全球都用緊,就算中國或香港禁用佢都解決唔到問題,除非全世界都唔用啫

依家可做嘅就係邊個國家播錯中國香港國歌嘅就屌柒佢,一係就唔參加國際性嘅比賽,以示抗議

引用:
原帖由 richardli008 於 2022-12-9 09:16 發表
香港政府一於告嗰啲係油管違反國安法嘅片出現嘅廣告商,佢哋落廣告係嗰啲片就係用金錢支持呢班人犯國安法!

《港區國安法》第二十三條規定,任何人煽動、協助、教唆、以金錢或者其他財物資助他人實施〈顛覆國家政權罪〉,即屬犯罪。
立刻DQ 仍在油管有營運的議員和官員。
如有政府政府部門有油管有頻道的,立刻將涉事官員拿下!

引用:
原帖由 wwwvv0701 於 2022-12-9 10:02 發表

至少有常識,知道飛機識飛,上機前要劃位,帶有效護照….
冇錯, 普通人識交稅同有咩福利je, 邊個有能力做老頂, 識條毛咩.

民選總統荒謬之處, 就係一堆未做過機師既死靚仔, 靠公關公司包裝下, 就話自己識渣飛機, 然後搵成堆對飛行專業知識全無既乘客選.
呢班飛機點搭呀大佬

奇怪播錯國家哩單嘢北京好似冇乜動作。

引用:
原帖由 zxcvv 於 2022-12-9 10:10 發表

冇錯, 普通人識交稅同有咩福利je, 邊個有能力做老頂, 識條毛咩.

民選總統荒謬之處, 就係一堆未做過機師既死靚仔, 靠公關公司包裝下, 就話自己識渣飛機, 然後搵成堆對飛行專業知識全無既乘客選.
呢班飛機點搭呀大佬
紋主豉油 嘅死穴,人人平等,劣貨驅良貨,結果越來越劣質化。😔

google 好似只聽歐盟美國之笛

引用:
原帖由 遮打哥 於 2022-12-9 02:43 發表
願榮光是正確資料,Google不會移除
如標明是黃畜曱甴專用是沒有問題的.

引用:
原帖由 遮打哥 於 2022-12-9 07:08 發表

唔理,就繼續播願榮光
繼續播,就全港運動員埋單,禁賽😅

引用:
原帖由 chargeurs 於 2022-12-9 09:57 發表

支持
👍🙌yeah

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2022-12-8 23:50 發表
歐洲聯盟法院裁定,Google必須將明顯錯誤的資料從搜尋結果中移除。法院周四裁定,若用家可證明資料明顯有誤,Google必須移除錯誤的搜尋結果。法院又指,用家毋須通...

人 ...
Google 係美國用來攪亂世界其中一件武器!

引用:
原帖由 露線圖 於 2022-12-9 00:00 發表
罰款最實際
咪撤出香港
等你班小粉紅冇得用google
只可以小紅書 百度

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-12-9 07:12 發表
就算Google移除左相關信息, 的人有心玩嘢, 都一樣會有"出錯",  正路要做嘅, 係禁止香港運動員代表中國香港出去比賽, 要出去比賽, 就憑自己本事入國家隊, 咁樣問題先可以得到解決。
如果計晒 . 中國參加國際比賽 . 可以出四隊 .

中國 . 台灣 . 香港 . 澳門 .

點可能取消香港呢一個甘等別既位置 .

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]