• 瀏覽: 14,844
  • 回覆: 85
+2
引用:
原帖由 garfield_ip 於 2022-12-9 07:41 發表

外國人係唔知真定假。香港自己吾理,會習非成是
習非成事,係外國人嘅事!
另外,外國人會聽中國國歌?

歐盟法院能號令美國嗎? 老美一制裁歐盟你就即時下跪了...真多鳩魚

引用:
原帖由 遮打哥 於 2022-12-9 02:43 發表
願榮光是正確資料,Google不會移除
我知。但資料有錯,係D暴徙所用的歌,不是國歌

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 8-12-2022 23:57 發表

你呢個逆向思維似有道理

不過又幾矛盾,你唔理佢,港獨首歌咪繼續全世界播放?
冇咩問題,唔搞錯係國歌就得

引用:
原帖由 遮打哥 於 9-12-2022 02:43 發表
願榮光是正確資料,Google不會移除
原來D手粥唱左2年中國國歌,幾愛國

引用:
原帖由 遮打哥 於 2022-12-9 07:46 發表

出面係寫香港,不是中國香港
所以香港更加唔可以參加國際賽事, 要參加就跟國家隊, 香港已經回歸中國廿幾年, 運動員跟國家隊出賽, 合情合理, 仲有, 香港跟國家隊出賽, 更加可以杜絕洋人代表香港呢的畸形現象。

特區成日講發展數碼化,但數瑪思維好落後,由黑暴開始,錯誤訊息,不實內容,黑暴社群網頁仍然存在。

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2022-12-8 23:57 發表

你呢個逆向思維似有道理

不過又幾矛盾,你唔理佢,港獨首歌咪繼續全世界播放?
查實人地國家嘅國歌邊有人得閒理
自問知唔知各歐洲、中東等地國歌?
頂盡咪知英美日韓,其餘德法日泰已經冷門
根本正常情況無人會搵人地國家國歌嚟播

中國要搞返正愛國教育
小黃人咪重點用國歌、國旗、區旗嚟搞破壞
然後意淫自己比中國更強大
又唔諗下馬鞍山國點亡國

但查實以錯誤資料呢個位入google可以喎

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-12-9 07:12 發表
就算Google移除左相關信息, 的人有心玩嘢, 都一樣會有"出錯",  正路要做嘅, 係禁止香港運動員代表中國香港出去比賽, 要出去比賽, 就憑自己本事入國家隊, 咁樣問題先可以得到解決。
即係又將呢啲麻煩友交國家處理
國內都有曱甴要清
香港唔可以合埋眼乜都掟俾阿爺

咁即係無腦?
唔怪得係小黃人,認同港獨黑暴囉
無腦嘅

引用:
原帖由 s336990 於 2022-12-9 08:32 發表

即係又將呢啲麻煩友交國家處理
國內都有曱甴要清
香港唔可以合埋眼乜都掟俾阿爺
啱呀, 香港嘅事, 好應該係香港自己處理返, 不過, 今屆政府, 冇料兼怕事, 冇責任兼冇承擔, 除左出嚟嗌幾句強烈不滿, 我都睇唔到佢地做過的乜嘢, 而家班曱甴, 就係睇穿晒呢屆政府冇料兼怕事, 就一而再再而三咁玩嘢, 如果國家再唔幫下手, 類似事件, 可能會繼續落去, 呢個情形, 相信所有正常市民都唔希望見到。

引用:
原帖由 wwwvv0701 於 2022-12-8 23:55 發表
幫Google除錯,係袋錢落佢地個袋,我贊成政府唔理,比世人知道Google搜尋其實係幾垃圾,專搞政治正確,唔分真假!😒
冇腦既人當教條咁宣傳,感染冇腦既人呢,2019成班冇腦既人咪咁黎。

支持鏟走谷歌!

引用:
原帖由 zxcvv 於 2022-12-9 08:51 發表

冇腦既人當教條咁宣傳,感染冇腦既人呢,2019成班冇腦既人咪咁黎。
國家由正常有腦嘅人執政,唔駛擔心!
假如由無腦嘅人執政,擔心都無用,等待滅國(例如:烏雞)。😒

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]