• 瀏覽: 58,884
  • 回覆: 456
  • 追帖: 1
+15
引用:
原帖由 s336990 於 2022-12-8 23:37 發表

文學作品、言情小說以同性戀為主無問題
寫得好我都會睇
但要登堂入室坐正,就唔得
主次、莊閒要分明
異性戀先係正常,亦只有異性戀才能繁殖後代,才符合法則
天生同性戀,只能話天生就係有問題
正如天生畸型,唔會攞去人道,社會會俾生存空間,但唔好喧賓奪主
依家就係不停試底線
向寵妾滅妻邁進
你好保守 不過香港大部份都係你咁

引用:
原帖由 touya08 於 2022-12-9 00:03 發表
典解要強迫正常人去了解接受同志,痴綠。🙄

其實正常人對屎忽鬼隻眼開隻眼閉已經係最大容忍,係要尻沖出嚟攪咩婚姻合法同正常人搶資源,自己有病就去睇醫生啦,屎忽鬼自己絕後就好啦係要影響心智未成熟嘅青年人同你們一樣🙄
咁你可以唔睇,冇人逼你睇
同埋睇完就會變gay咁易,班基佬一早就周圍播片搞到所有男人都變gay拉,你會唔會睇完就變 gay呀咁

引用:
原帖由 六月飛釘 於 2022-12-9 00:34 發表
主要問題係成班人太醜,如果靚仔冇問題。
Gay邊有靚仔 多數都行為女人化

引用:
原帖由 虎影俠 於 2022-12-9 01:37 發表

Gay邊有靚仔 多數都行為女人化
未必 唐唐同哥哥囉
就算先前果出荒島matching d 仔都係好普通 得一個比較OK 成班低質港女be lee 巴啦

引用:
原帖由 s336990 於 2022-12-8 23:37 發表

寫得好我都會睇
主次、莊閒要分明
正如天生畸型,唔會攞去人道,社會會俾生存空間,但唔好喧賓奪主
依家就係不停試底線
向寵妾滅妻邁進
冇女有咩辦法?
我都想拍拖結婚,但冇女人鍾意,都唔知有咩出路......

利申,我係正常男人。
😂😂😂

引用:
原帖由 凌亂最後的冬瓜 於 2022-12-9 01:50 發表

冇女有咩辦法?

利申,我係正常男人。
😂😂😂
搵大陸妹

引用:

寫得好我都會睇
主次、莊閒要分明
依家就係不停試底線
向寵妾滅妻邁進
邊有你講得咁嚴重,有幾多個睇完個節目性取向會改變?如果有人突然改變性取向,咁係佢本身基因已經有呢個傾向,並唔係單單因為個節目可以改變。

其實好多人話同性戀違反自然,但係自然界有多種動物都有同性戀現象,所以人類社會有同性戀人士係自然不過。同性戀係好難鼓吹,你天生個genes係見到女人會扯旗,我俾你睇十萬集仔仔一堂你都唔會中意男人。

大家唔洗因為一個節目而太緊張。

引用:
原帖由 虎影俠 於 2022-12-9 01:35 發表

咁你可以唔睇,冇人逼你睇
同埋睇完就會變gay咁易,班基佬一早就周圍播片搞到所有男人都變gay拉,你會唔會睇完就變 gay呀咁
Exactly, 所以我唔知有咩好投訴,睇完咁易變gay咁人類滅絕左好耐。

冇人想知
屎忽鬼嘅生活態度、內心世界
🤮🤮🤮

同志嘅處境就係唔夠屎忽鬼,所以要多啲宣揚,等多啲後生仔去玩屎忽,等佢哋有多啲選擇。 

jer jer 一堂.

引用:
原帖由 凌亂最後的冬瓜 於 2022-12-9 01:50 發表

冇女有咩辦法?

利申,我係正常男人。
😂😂😂
你係正常人,咁即係話he he she she唔係正常人, 小心被起底清算.

16宗好少
仲少過上次思浩嘅通靈之戰

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]