• 瀏覽: 16,745
  • 回覆: 136
+7
中國國家主席習近平繼續訪問沙特阿拉伯,8日會晤沙特國王薩勒曼(King Salman)。據沙特通訊社(SPA)報道,中沙兩國簽署關於全面戰略夥伴關係的協

華為做沙特同中東市場都有排做啦

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/article/845 ... utm_medium=referral

歐美會充公別國儲備同私人財產的唔走就笨

恭喜中國

唔講我仲以為係拍緊沙漠梟雄
朝中帝主意自豪,今日馬隊陪伴佢,薰衣草滿地鋪

引用:
原帖由 6674 於 2022-12-8 23:05 發表

引用:

敗登……

中國要加強與其他國家貿易,為美國貿易戰作準備。

引用:

照片應該係來自:
www.youtube.com/watch?v=m9a20t7h2Y0

引用:
原帖由 s336990 於 2022-12-8 23:27 發表

係用真薰衣草定係紫色地毯?
紫色,代表沙特的薰衣草。幾有諗頭,無紅地氈咁奄悶

引用:
原帖由 tam_n 於 2022-12-8 23:31 發表

照片應該係來自:
www.youtube.com/watch?v=m9a20t7h2Y0
阿美好快在上証掛牌

沙特國王大學授予中國國家主席管理學榮譽博士學位(百度翻譯)

www.youtube.com/watch?v=YhEcRzrQ8o8

比對下沙特上次對待尾國腫桶,真係睇得出沙國幾咁睇唔起尾國。中國今次贏到盡

拜登要嬲足幾日

主題標籤 #習近平
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]