• 瀏覽: 39,619
  • 回覆: 352
+3
引用:
原帖由 kid_a 於 2022-12-14 16:20 發表

咁電視播咸片都唔使管啦!!??係嘛??
咪係

邊7條?有無link睇下

引用:
原帖由 hermanqk 於 2022-12-14 17:58 發表
Google 
最終會唔會退出香港市場 ...   
Google 已撤出大陸多年 , 香港大陸化, 國安法下, 民主自由國家媒體, 撤出應是早晚的事情, 香港跟大陸睇齊: 央視 人民日報 百度 鴻蒙.

引用:
原帖由 hum~ 於 2022-12-14 17:48 發表

又玩殺敵一千,自損九百九十九?
損14億隻蟲

可以用國安法拉人?

引用:
原帖由 kim_12346 於 2022-12-9 15:21 發表
"藍人唯一可以嘅,咪喺香土呢度同黃人挑下機,打吓飛機咁囉!"

笑鳩死我
黃人喺現實俾中共砌到pk
到底邊個有需要上網打飛機?
又嘴炮,拉黑

其實如果人哋 堅持要用搜尋 最高 次數先可以 置頂, 如果真係要堅持咁做, 咁我哋亦都可以發起一個 捍衛香港國歌行動,

當香港七百萬人, 只要有 300萬人 有手機或者電腦會上網嘅, 願意 一齊上 google搜尋中國香港國歌義勇軍進行曲,

每人搜尋一次都300萬, 每人搜尋三次就900萬人, 咁又九百萬人搜尋過中國香港國歌, 咁樣呢個搜尋結果應該可以置頂, 我諗好多人都願意為我哋中國香港嘅國歌出返一分力去捍衛國家尊嚴, 應該都幾多人響應。

當然最好就係人哋肯配合將中國香港義勇軍進行曲 國歌 置頂

引用:
原帖由 海灣可愛的水樽 於 2022-12-17 00:39 發表
其實如果人哋 堅持要用搜尋 最高 次數先可以 置頂, 如果真係要堅持咁做, 咁我哋亦都可以發起一個 捍衛香港國歌行動,

當香港七百萬人, 只要有 300萬人 有手機或者電腦會上網嘅, 願意 一齊上 google搜尋中國香港國歌義勇軍進行曲,

每人搜尋一次都300萬, 每人搜尋三次就900萬人, 咁又九百萬人搜尋過中國香港國歌, 咁樣呢個搜尋結果應該可以置頂, 我諗好多人都願意為我哋中國香港 ...
置於死地, 拉你黑

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]