• 瀏覽: 19,098
  • 回覆: 86
+7
嘩....真係好核凸同冇公德
去公廁洗唔得咩

在街人有三急「瀨屎」點算?網上有影片瘋傳,旺角一揀唐樓最近發現有男子疑「瀨屎」,竟走上唐樓梯間除褲,將牆身當廁紙抆,弄到滿牆糞便,「瀨屎男」完事後更兩次聞一聞「抆屎手」,畫面嘔心驚嚇。

【直擊旺角「瀨屎男」匿唐樓除褲抆屎落牆↓↓↓↓】

他手執長褲視察了一會,即將褲不斷向牆身塗抹,未幾即見牆身沾滿一條長長的糞便,男子不斷利用牆身當廁紙,令牆上滿布「屎跡」。

當完事後,男子將手湊近鼻端聞一聞,接著又將手向牆上抺,之後似滿意「抆屎」成果,穿回鞋及褲子。

這時,有居民突然出現,有伯伯從上層行落樓,影片看到正在著褲的「瀨屎男」望到似有驚愕感覺,伯伯手持一袋物品,即時提起,但似未有理會牆身糞便,即行落樓下。
「瀨屎男」未幾著好長褲,慢條斯理行落樓,期間更再次聞一聞「抆屎手」,影片於此結束。

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2391336/即時-港聞-Juicy叮-旺角-瀨屎男-匿唐樓除褲抆屎落牆-完事湊近鼻端聞一聞

我愛扭紋
變態!!!!

引用:
原帖由 chandaiman05 於 2022-12-8 14:52 發表
變態!!!!
唔知係咪佢個仇家住呢度

雖然系核凸惡好,但要是搞肚痛火山要爆發搵唔切廁所,結果一系爆在褲內流落褲腳到鞋下面,二系最快找個人少地方黎爆,反正火山要爆發人力阻不了!

收樓絕招, 播毒高手

嘔心

引用:
原帖由 chandaiman05 於 2022-12-8 14:52 發表
變態!!!!
黃狗有邊隻唔變態?!!!

引用:
原帖由 good103 於 2022-12-8 15:08 發表
雖然系核凸惡好,但要是搞肚痛火山要爆發搵唔切廁所,結果一系爆在褲的流落褲腳到鞋下面,二系最快找個人少地方黎爆,反正火山要爆發人力阻不了!
咁又真係好慘

人渣

引用:
原帖由 good103 於 2022-12-8 15:08 發表
雖然系核凸惡好,但要是搞肚痛火山要爆發搵唔切廁所,結果一系爆在褲的流落褲腳到鞋下面,二系最快找個人少地方黎爆,反正火山要爆發人力阻不了!
點講都唔應該抹落牆度囉

係咪X生未夠業權強拍搞屎

好玩唔玩,玩屎.

原來果類人真係咁鍾意屎 黃色既屎

財團賤招搵人壓價收樓

癲架

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]