• 瀏覽: 56,653
  • 回覆: 351
  • 追帖: 1
+4
引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-12-8 15:55 發表

睇佢買幾多嘢啦, 如果買超過10樣, 你都未必肯定自己scan 晒?
平時AEON 機旁邊係有人睇, 搞唔掂會幫你搞, 當日有無員工睇住?
E+最重要爭駁係有心定無心? 係咪機器問題?
最多又學班黃人話自己中過covid19都唔知有腦霧
你都On9, 你唔肯定掃哂未就行出門口, Aeon係你老豆開就話者 你仲係細路仔咩

引用:
原帖由 s336990 於 2022-12-8 16:00 發表

我幫襯屯門嗰間就好敏感
掃完放喺臺面咋嘛,咁啱對住scan個位置
同我do多次喎
一次我無發現照俾錢,返去記帳先發現
一次店員見到同我減返,話唔好放scan附近,好易就掃到
部部機反應唔同, 如果無問題就唔使有員工企起旁邊幫你啦
自己買得多嘢就唔會自己do囉, 費事do多do漏惹麻煩

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-12-8 16:03 發表

所以對醫生就好有問題囉

哈哈哈 梗係four hing la 仲問

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2022-12-8 16:01 發表

你都On9, 你唔肯定掃哂未就行出門口, Aeon係你老豆開就話者 你仲係細路仔咩
你去counter 埋單都有機會 do多do漏, 週不時有
我一個月幫趁10次8次唔知咩, 所以我會計咗錢先去埋單

引用:
原帖由 s336990 於 2022-12-8 16:04 發表

所以對醫生就好有問題囉
人人買完
心都大約有條數

如果收多佢幾百元
你估佢知吾知?

我信兩個醫生偷嘢!亦信調查既警察用威迫利誘佢地認罪!

轉移視線

睇下法官接唔接受律師的技術.

問打邊隻疫苗好...就冇偷變有偷? 

其實自助收銀一般機會用重量去verify有無scan晒D野(唔知Aeon有無啦,但其實有方法核証的)

引用:
原帖由 054D 於 2022-12-8 16:16 發表
其實自助收銀一般機會用重量去verify有無scan晒D野(唔知Aeon有無啦,但其實有方法核証的)
未見過用重量去verify 邊到有

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2022-12-8 16:03 發表

自己買野,價錢心中有個約數,10%落差,有時未必察覺,但係差幾百蚊,點會唔知有問題呀!😒

原來醫生甘權威

引用:
原帖由 wwwvv0701 於 2022-12-8 16:18 發表

自己買野,價錢心中有個約數,10%落差,有時未必察覺,但係差幾百蚊,點會唔知有問題呀!😒
aeon會員感謝日 買幾萬平幾百 我就信

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]