• 瀏覽: 23,249
  • 回覆: 120
+3
勢在必行

取消奶罩令,好多奶罩店要執笠

引用:
原帖由 獅子男 於 2022-12-8 14:45 發表

服這隻輝瑞神藥期間,我覺得口有苦感,間中肚瀉。停藥一天後,這些副作用便消失了。其實我也是四十幾歲。我心急想儘快恢復上班,所以我便服食這隻藥。
明白!就算不是趕上班, 單單要困在家3,4天我地感到很辛苦(精神上)
,,因為我和老婆都沒什麼嚴重不適確診後, 只有些微發熱/咳/啖. 故寧選擇一般藥物.

祝安康!

請問pet lo是誰?連登仔咁叫,好似同佢哋好大仇口,係咪主持抗疫官員?腳步的確慢過內地,內地係-小步咁退,香港係細碎步,唉。

唔好取消口罩 我唔想中 中咗有長新冠 仲有機會共赴黃泉

三針食飯無取消?

引用:
原帖由 317248118 於 2022-12-8 11:55 發表
港台引述消息指,政府下午宣布放寬防疫措施,包括縮短確診者及密切接觸者的隔離檢疫時間至5日,而社交距離措施及強制口罩令則維持不變。如果感染人士確診第4日或第5日快速抗原測試陰性,或者連續兩日快測陰性,隔離時間會由現時至的7日減至5日。密切接觸者如果在第4或第5日快測陰性,檢疫時間亦會由7日減至5日。
...
消息指

動態清零!

公道啲講,香港人口太密集,戴口罩正常,但就千祈唔好學某些網民,叫雞戴口罩但唔戴套

引用:
原帖由 pure3000 於 2022-12-8 15:41 發表
公道啲講,香港人口太密集,戴口罩正常,但就千祈唔好學某些網民,叫雞戴口罩但唔戴套
戴咗口罩心理上好過啲,特別係豬扒

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2022-12-8 14:23 發表
戶外仲戴咩春呀
白撚痴
D人做嘢係咁喎!叫好做唔做吖嘛!

引用:
原帖由 bubu666 於 2022-12-8 15:09 發表

明白!就算不是趕上班, 單單要困在家3,4天我地感到很辛苦(精神上)
,,因為我和老婆都沒什麼嚴重不適確診後, 只有些微發熱/咳/啖. 故寧選擇一般藥物.

祝安康!
真係機不離手
精神上打勝戰
你係老友記脫節

引用:
原帖由 pure3000 於 2022-12-8 15:41 發表
挑!你唔睇吓深圳、廣州!

引用:
原帖由 tiger1246 於 8-12-2022 14:36 發表

不停扮食野就得, 例如揸住個紙杯。
渣住罐啤

垃圾政府,應該一早WFH咪無咁嚴重囉,dxxm,仲放乜X

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]