• 瀏覽: 78,684
  • 回覆: 8
+21
偉大祖國要一直強大下去呀

引用:
原帖由 polecat 於 2022-12-8 13:07 發表

中國一直強大係必定
睇住美國同埋67漢奸一路衰落去, 日日出嚟唱反調已經好好睇
呢個世界無必定嘅,但美國仍然是世界一哥喎,點樣衰落呀,鳩up無用架,加油吧祖國

引用:
原帖由 chimaylam 於 2022-12-8 17:36 發表

但歐美經濟學家都睇美國出年實衰退
老野(or舊經濟體)一病不起都好常見
衰退極仍然是全球第一經濟體,軍事實力更加不用說,祖國加油吧!

引用:
原帖由 Dani123 於 2022-12-8 19:13 發表

佢係咪一哥都唔關你事。因為你又唔係美國人。唔係你話自己係人哋就當你係架
反正佢都係衰退緊

叫阿一哥落場落戰場打下先啦
俄羅斯戰場日日都等緊你
乜要係美國人才可以關心國際時事嗎?美國如何衰退仍然是全球第一經濟體,這是事實呀,唔係你鳩up就改變倒
無端端打什麼,我們要世界和平呀

引用:
原帖由 Dani123 於 2022-12-8 22:16 發表

叫世界第一經濟體顧掂好自己啲通脹先啦。做多啲有建設性嘅義務而唔係成日去中東偷油。

所以咪中東冇個國家想俾面美國。

淨係識得畀軍備人叫人哋落場。見到個對手勁少少即刻淆底😂😂😂世界第一經濟體幾時畀聯合國會費呀
美國經濟實力要你擔心
講到淆底可能要問下老解

引用:
原帖由 Dani123 於 2022-12-9 00:30 發表

我就凈係想知點解列根號咁耐都唔返嚟?😂😂😂
有經濟實力但唔願畀錢有咩用?

芝加哥殺手專昆自己友
列根號要你擔心
比錢咪傻仔囉
芝加哥公牛我就識

引用:
原帖由 chimaylam 於 2022-12-9 06:51 發表

我又真係未見過年年考第一既會驚挑戰者lor
第一就係第一,事實就係事實,祖國加油吧

引用:
原帖由 chimaylam 於 2022-12-9 08:23 發表

咁你係要咁認冇計既
日日china china china係事實

誠哥點會日日提4叔

第一美國去沙特比人能狗......習大大就最高待遇簽大單
除得你啦,都係個句第一就是第一,你鳩up無用架

引用:
原帖由 Dani123 於 2022-12-9 08:44 發表

聯合國會費都唔俾就收皮啦
學人做大佬
我擔心列根號呢個笑話冇得笑啫。🤣🤣🤣雖然阿富汗個笑話都可以俾人笑一世。

所以抵去到沙地俾人羞辱🤭🤭
大佬就是大佬,台灣交左保護費咪可以換黎幾十年和平穩定囉,武統喎咁老解係咪變成笑話

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]