• 瀏覽: 47,522
  • 回覆: 14
引用:
原帖由 一個討論者3.0 於 2022-12-8 11:59 發表

有時D女人公主病發作可以激到男人好嬲,要睇返件事來龍去脈
我都係咁話,永遠話男女平等,男唔可以發脾氣既,痴L線,佢唔出手鬥鬧我覺得冇問題,而且件事係點根本冇人知,都唔關其他人事啦。

引用:
原帖由 skm1209 於 2022-12-8 10:31 發表
大庭廣眾咁恰女人, 影衰哂D男人

姑勿論條女有冇錯, 都唔係咁對女人啦
嘩,得架喎,即係十幾把港女,比佢打係應該既。你係女既話祝你好運,係男既話廢到一個點

引用:
原帖由 伊朗.拿度 於 2022-12-8 12:07 發表
呢條撚樣食完返嚟就露出真面目,影衰哂男人
你又知?可能冇比佢食先發脾氣

引用:
原帖由 伊朗.拿度 於 2022-12-8 12:16 發表

你又知?如果冇俾佢食佢仲唔自己搵嘢食咩,駛返嚟先發難
你偏幫個女出晒面啦,仲使討論,拍拖結婚想法係為做愛既,男女都唔會長久啦。

引用:
原帖由 樓上小裙 於 2022-12-8 12:45 發表

有呢個想法有時都係部分港女造成既,同你拍拖,成日攞未結婚除拖手外0羊親密行為都唔做得,男人咪要忍囉~
差在忍唔忍到敲教堂鐘之嘛
都係既,不過愛佢既,大家又真係肯定左大家未忍下囉,不過佢地性格唔夾其實都行唔到落去。

引用:
原帖由 樓上小裙 於 2022-12-8 12:54 發表

篇報導話行李.
看片段其實應該係個包裹黎,條女似係想叫條仔將個包裹放入白色大袋度,但唔知0羊原因辣著條仔導致0甘
又好似冇理由咁少事wo,女性冇咁大力,男既幫手拿都正常丫

引用:
原帖由 skm1209 於 2022-12-8 15:10 發表

有冇聽過不卑不亢? 片中條女有打條廢物?

冇人叫你俾條女任打, 同時唔代表恰個女人就叫真漢子

係男人, 有種叫不怒而威, 同埋要愛錫女人, 唔係當眾呼喝佢就覺得自己"好威"

我係男, 都俾你呢類拉低哂
講到自己咁威,你寫咁大段野已經睇到你偏幫個女,咁你有見到個男人打女人咩,佢有就唔會丟行理啦,係丫男乜都忍就啱晒,女人做乜都得咪你想表達既野囉,你連平等係乜都未清楚。我唔清楚你有冇女友老婆,都唔想知,但唔好扮晒好男人寫理論,令人作嘔,寫大段野係人都識,做到有幾多,兩個人相處係用時間證明,唔係講就係架。香港最多你d咁既人

引用:
原帖由 soviso 於 2022-12-8 15:29 發表

講到自己咁威,你寫咁大段野已經睇到你偏幫個女,咁你有見到個男人打女人咩,佢有就唔會丟行理啦,係丫男乜都忍就啱晒,女人做乜都得咪你想表達既野囉,你連平等係乜都未清楚。我唔清楚你有冇女友老婆,都唔想知,但唔好扮晒好男人寫理論,令人作嘔,寫大段野係人都識,做到有幾多,兩個人相處係用時間證明,唔係講就係架。香港最多你d咁既人
仲知男人係任何地方都要忍女人,你都係想所有人認同你姐,男人要冇脾氣,有既,忍到最後未殺妻果d囉,比女人派帽果d囉,相處係要商量,唔係一邊倒,諗野都痴L線,有氣量唔代表冇脾氣

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2022-12-8 15:39 發表
不禮貌的互動。
好多人又唔係當事人,但偏幫女果邊,連平等都未識學人講愛情,當然男都有錯,最好行理擺係度由佢自己拿,唔鬧交離開就最好,你知宜家通街記者同正義撚,但發緊脾氣既人會叫得停咩,我未見過

引用:
原帖由 skm1209 於 2022-12-8 15:44 發表

真係好笑, 呢D咁樣廢男懦夫行為都視為係威, 我真係唔知你威得去邊

好多廢男咁憎女人, 都應該係自己本身太廢, 導致經常被女士嫌棄, 若自己唔反省改過, 注定一世食自己
我冇一句話過自己威,但你左一句人廢男右一句廢乜,咁既口西,我睇唔L出你d咁既人有幾威。你自己睇到個個女人講利益,你根本唔係幫女性,係壓女性多囉,世界上大把好女人唔講依d架,睇你都唔會遇到,都冇資格

我話埋你知我剛30,我中學已經同宜家老婆一齊,我同佢都係初戀,到宜家都冇大鬧過,互相拿枕頭打就有,日日都有戀愛感覺加無數話題,理論皇個個都係,但唔係個個真實做到。係用時間加真心維持架。

引用:
原帖由 siuroy123 於 2022-12-8 16:00 發表

即係15歲已經識得上香討?
我都唔記得點解會上依度囉,以前鍾意週圍睇動畫同遊戲。uwant都有ac,不過唔記得係乜

引用:
原帖由 siuroy123 於 2022-12-8 16:00 發表

即係15歲已經識得上香討?
不過以前做cdrom多,自從2019少左一半朋友多,宜家冇野做除左whatapp朋友群果d,見啱討論話題未講幾句囉

引用:
原帖由 伊朗.拿度 於 2022-12-9 11:35 發表

照你哋嘅思維你哋都幫條仔幫到出面啦,你哋都唔似討論喎,至於長唔長久同做唔做愛係兩回事,有做愛唔代表一定長久,變吓你嘅思想啦
你邊度見到我幫佢,我一早話個男應該乜都唔好鬧直走先係最好,同埋你睇唔明我寫乜,我正正話做愛唔代表長久,你究竟睇清楚未架

引用:
原帖由 KAZ327 於 2022-12-9 08:45 發表

可以玩到咁大
我會答你兩個都唔荒好人
佢地好唔好就唔知,影人果個一定係仆街,關佢撚事,世界少d咁既人紛爭會少好多

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]