• 瀏覽: 47,582
  • 回覆: 248
引用:
原帖由 soviso 於 2022-12-8 12:34 發表

你偏幫個女出晒面啦,仲使討論,拍拖結婚想法係為做愛既,男女都唔會長久啦。
照你哋嘅思維你哋都幫條仔幫到出面啦,你哋都唔似討論喎,至於長唔長久同做唔做愛係兩回事,有做愛唔代表一定長久,變吓你嘅思想啦

引用:
原帖由 eliskw 於 2022-12-8 01:40 發表
對另一半都咁惡,結婚後會變成點? 分手把啦。
你點知佢未結婚,你又點知條女對佢做過啲乜嘢🥴

引用:
原帖由 伊朗.拿度 於 2022-12-9 11:35 發表

照你哋嘅思維你哋都幫條仔幫到出面啦,你哋都唔似討論喎,至於長唔長久同做唔做愛係兩回事,有做愛唔代表一定長久,變吓你嘅思想啦
你邊度見到我幫佢,我一早話個男應該乜都唔好鬧直走先係最好,同埋你睇唔明我寫乜,我正正話做愛唔代表長久,你究竟睇清楚未架

引用:
原帖由 KAZ327 於 2022-12-9 08:45 發表

可以玩到咁大
我會答你兩個都唔荒好人
佢地好唔好就唔知,影人果個一定係仆街,關佢撚事,世界少d咁既人紛爭會少好多

引用:
原帖由 reddogdog 於 2022-12-7 23:17 發表
真係型! 網上早前流傳一條影片,顯示一對男女在香港國際機場出境大堂爭執。在影片一開始,男子將一個行李箱提起掟向遠處,再一腳將該行李箱踢落樓梯,男方隨即向女子咆哮「執啦!」。

網上早前流傳一條影片,顯示一對男女在香港國際機場出境大堂爭執。在影片一開始,男子將一個行李箱提起掟向遠處,再一腳將該行李箱踢落樓梯,男方隨即向女子咆哮「執啦!」。

女方回應一句後,將手中的購物袋掉落地下,男子多次問 ...
沒有最柒只有更柒

夜晚返房啪啪啪到女方認錯才叫振夫崗咁樣大庭廣眾鬼叫呢啲叫冇品呀

情緒病請及早就醫

男人蝦女人老撚土

喺香港拍拖不成既10大成因

1.藐視異性
2.藐視異性
3.藐視異性
4.藐視異性
5.藐視異性
6.藐視異性
7.藐視異性
8.藐視異性
9.藐視異性
10.藐視異性

呢個現象話俾香港人知,想拖手就唔好亂咁圍威喂大聲講「女/仔」,喺度藐視異性,以為自己好清高巴閉
港女唔好以為自己喺公主,瞓喺度就有人服侍,港男唔好以為自己喺情聖/不可一世,用錢就可以中出即飛,改咗呢兩個陋習,香港即刻多番人才

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]