• 瀏覽: 47,545
  • 回覆: 248
引用:
原帖由 reddogdog 於 2022-12-7 23:17 發表
真係型! 網上早前流傳一條影片,顯示一對男女在香港國際機場出境大堂爭執。在影片一開始,男子將一個行李箱提起掟向遠處,再一腳將該行李箱踢落樓梯,男方隨即向女子咆哮「執啦!」。

網上早前流傳一條影片,顯示一對男女在香港國際機場出境大堂爭執。在影片一開始,男子將一個行李箱提起掟向遠處,再一腳將該行李箱踢落樓梯,男方隨即向女子咆哮「執啦!」。

女方回應一句後,將手中的購物袋掉落地下,男子多次問 ...
咁咪好囉
堅決分手
點都好過遲啲俾個惡男拳打腳踢打死啦

引用:
原帖由 一拳超人 於 2022-12-8 13:46 發表

唔夾可以講分手,但無需係大庭廣眾面前咁冇文化
有時佛都有火,不可理喻忍唔到

引用:
原帖由 一個討論者3.0 於 2022-12-8 13:33 發表

當年14巴港女後來同男朋友和好,冇散
希望珍惜大家,唔好用暴力

引用:
原帖由 Trion 於 2022-12-8 06:59 發表
佢腳法唔差嘅,可能平時教佢踢波個教練都係咁教佢
戴志偉衝力射球再落少少西🤭🤭

引用:
原帖由 supremeabc 於 2022-12-8 07:31 發表

而家啲男女已經唔信愛情 ! 只有算計和利害得失 ! 完全係商業交易 !
真心愛情唔可信,女明星咁靚,老公一樣家暴出軌包二奶

牀已上,已無被溝前經貴,女仔係蝕桌D,所以話唔結婚都唔好婚前性行為。由寶變草。

痴線佬

你睇吓如果未溝到手上牀,今次旅行係去破處,會否有此踢箱情況發生?

保安拍片?

好似話發現到條女比綠帽條仔戴

咆哮。射唔射呀。

引用:
原帖由 soviso 於 2022-12-8 12:08 發表

嘩,得架喎,即係十幾把港女,比佢打係應該既。你係女既話祝你好運,係男既話廢到一個點
有冇聽過不卑不亢? 片中條女有打條廢物?

冇人叫你俾條女任打, 同時唔代表恰個女人就叫真漢子

係男人, 有種叫不怒而威, 同埋要愛錫女人, 唔係當眾呼喝佢就覺得自己"好威"

我係男, 都俾你呢類拉低哂

引用:
原帖由 ENDLIKE 於 2022-12-8 15:01 發表
好似話發現到條女比綠帽條仔戴
就算係, 夠薑就攪隻狗公

否則, 都只係隻門口狗

恰女人打女人, 都係D懦弱廢男先會

引用:
原帖由 skm1209 於 2022-12-8 10:31 發表
大庭廣眾咁恰女人, 影衰哂D男人

姑勿論條女有冇錯, 都唔係咁對女人啦
係囉 就好似前幾日元朗條的士佬咁

https://www.youtube.com/watch?v=_NIlKS9u5-k

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]