• 瀏覽: 27,384
  • 回覆: 207
+10
引用:
原帖由 獅子男 於 2022-12-7 15:48 發表
國務院聯防聯控機制:要精準落實防疫新10條 不層層加碼
https://std.stheadline.com/realtime/article/1891120/即時-中國-國務院聯防聯控機制-要精準落實防疫新10條-不層層加碼
邊個話唔駛查行程碼?

輕症可以家居隔離嘅話快通關啦,三年啦

引用:
原帖由 小李廣花榮01 於 2022-12-7 16:03 發表

黃畜正屎忽鬼! 係人都有知係美狗發窮惡搞顏色革命迫大陸放寛啦, 害L完人就講風涼話正冚家剷
今次大陸轉軚未必完全是因為美國的顏色革命,更大的原因是地方政府用在抗疫的開支搞到財赤,動態清零玩不下去,所以借白紙革命為下台階。

引用:
原帖由 小李廣花榮01 於 2022-12-7 16:03 發表

黃畜正屎忽鬼! 係人都有知係美狗發窮惡搞顏色革命迫大陸放寛啦, 害L完人就講風涼話正冚家剷
x2..大陸呢招高。。就甘粉碎顏色革命。。激死尾腳佬。。

引用:
原帖由 黃昏懷舊的筍盤 於 2022-12-7 15:59 發表

邊個話唔駛查行程碼?
米封話的。。

附件

20221207_191822.jpg(132.98 KB)

原來用顏色革命就輕鬆爆破堅持3年嘅防疫政策😂😂動熊清零靜默管理唔夠一個月變廢話😂😂

屌 ! 人哋國內打晒有效中國疫苗,已充滿信心全面開放財源滾滾來!香港仲有一半人係打死洋畜毒針,毫無保護下美肺侵襲仍坐以待斃!DLLM仲唔撚全面改100%打中國疫苗就害撚死人呀屌 !

引用:
原帖由 borofans 於 2022-12-7 16:21 發表
原來用顏色革命就輕鬆爆破堅持3年嘅防疫政策😂😂動熊清零靜默管理唔夠一個月變廢話😂😂
如果全中國大陸人民都有斯德哥爾摩症候群,享受在被封控下,在不能上班的情況下應付一切生活開支,直至餓死,當然不會有人站出來舉白紙啦!

引用:
原帖由 獅子男 於 2022-12-7 13:54 發表
國務院聯防聯控機制周三(7日)發布通知,要求進一步優化落實新冠肺炎疫情防控措施,共有10項要求,其中包括按樓幢、單元、樓層、住戶劃定高風險區,不得採取各種形式的臨時封控。當局要求不按行政區域開展全員核酸檢測,進一步縮小核酸檢測範圍、減少頻次;具備居家隔離條件的無症狀感染者和輕症患者可居家隔離。

通知要求,不再對跨 ...
堅持清零

引用:
原帖由 人品大爆發 於 2022-12-7 16:29 發表

堅持清零
連皇上也不講清零了!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]