• 瀏覽: 24,634
  • 回覆: 124
+4
睇到哩四舊真係

引用:
原帖由 凸腩肚 於 2022-12-7 15:24 發表
睇到哩四舊真係
個靚妹可能話唔要新銀紙,唔要連 number,要$20舊鈔,如果唔係咁麻煩人哋都唔會報警。

如無意外這7旬翁新年會封返封特大利是俾呢位職員. 

引用:
原帖由 老乘客 於 2022-12-7 14:47 發表
真係有咁多人被騙?我接呢啲電話,對方一聽到我的港普就收線。真係唔識普通話,連被呃的資格都無。
呢啲騙徒電話我昨日都收到,我嗱嗱聲開套四仔,將部手機放喺電腦喇叭側邊,畀條撚樣慢慢聽吓啲慘叫聲。

條伯父原來收埋咁多,好奇怪咁叻但又人頭豬嘅

騙徒點知老翁有咁多錢係銀行?銀行一定有內鬼賣客資料出去!

大貪過頭

咁易拉到人?
會唔會好似上次咁
出面嗰個「女騙徒」都係騙案受害人?

收埋啲黑錢先會俾人呃 有人同我講佢係公安 我會叫佢去死

呢個銀行職員要嘉許啦

引用:
原帖由 大寶二寶 於 2022-12-7 13:00 發表
400幻,真大貪,40幻就可能過咗骨,抵死!
一般銀行可能只係會擺30-50萬現金,無預約要攞幾十萬實問長問短.........400萬真係無咩可能....可能去總行就有機會既

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-12-7 11:45 發表
醒目銀行職員,揭發「假公安」騙案。一名26歲女子,涉嫌假扮「公安駐港人員」,擬陪同76歲的目標老翁,前往銀行提取400萬元巨款,惟銀行職員覺得可

其實係綜援儲左幾十年

引用:
原帖由 32chris 於 2022-12-7 15:44 發表

一般銀行可能只係會擺30-50萬現金,無預約要攞幾十萬實問長問短.........400萬真係無咩可能....可能去總行就有機會既
用bitcoin 俾

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]