• 瀏覽: 41,838
  • 回覆: 129
  • 追帖: 1
+12
引用:
原帖由 隔夜忠心的馬 於 2022-12-7 16:44 發表
皇崗好像有人員調動,香港等通知吧!
如果真係開關大家會唔會狗沖上去??

附件

Screenshot_20221207_164104_com.ss.android.ugc.aweme.jpg(406.94 KB)

引用:
原帖由 學習 於 2022-12-7 16:09 發表
屌 ! 人哋國內打晒有效中國疫苗,已充滿信心全面開放財源滾滾來!香港仲有一半人係打死洋畜毒針,毫無保護下美肺侵襲仍坐以待斃!DLLM仲唔撚全面改100%打中國疫苗就害撚死人呀屌 !
係就唔使拖到今時今日啦

今日總數有萬二宗確診 , 唔知嚟緊有啲咩放寬政策呢 ?

打針!根本無用,取消安心出行

引用:
原帖由 takngaihk 於 2022-12-7 16:52 發表
今日總數有萬二宗確診 , 唔知嚟緊有啲咩放寬政策呢 ?
放寬兩針相隔時間。

傷風感冒…數目報泥做乜…冇興趣知。

引用:
原帖由 Aasia 於 7-12-2022 09:28 發表
新冠肺炎疫情反覆,本港連續六日確診約一萬宗,衞生署昨(6日)公布增9,952宗確診個案,多16人死亡,累計死亡10,842宗,留院人數突破3,000人,當中

...
怕乜嘢啊!?

引用:
原帖由 hihi2046 於 2022-12-7 16:39 發表
每日一萬,死二十個,重症佰幾人,
要問吓專家究竟係咪好嚴重?

點解由七月,4-5仟人,
去到依架一萬?

共存,但防疫躺平。
要全民感染?迫打針?
勞氣都無用守唔住啦!
連大陸都係咁,除左叫你打針仲可以點?

引用:
原帖由 falconV8 於 2022-12-7 11:29 發表
內地放寬, 香港也要跟隨。
香港也要取消罰款令、安心出行措施

今日1.2萬,0+3 已經失控,
仲要放寛?0+0 應該一日十萬。

究竟係防疫,定躺平,
大家真係自求多福,
由其屋企有老人家同小朋友。

引用:
原帖由 powerantivirus 於 2022-12-7 14:48 發表

你中過幾次招
還是聽人講
你可以避免不到不中招?
你有能力控制到?

有英女做兼職中死4次
仲未死仲生存中
點解
有冇link?

引用:
原帖由 Aasia 於 2022-12-7 09:28 發表
新冠肺炎疫情反覆,本港連續六日確診約一萬宗,衞生署昨(6日)公布增9,952宗確診個案,多16人死亡,累計死亡10,842宗,留院人數突破3,000人,當中

...
小心D好

引用:
原帖由 花生之友 於 2022-12-7 17:16 發表

勞氣都無用守唔住啦!
連大陸都係咁,除左叫你打針仲可以點?
個卜街政府咪係今迫人打針。第5針。嘟痴線

吊!不如改報每日未確診數字仲好啦!

引用:
原帖由 黃昏懷舊的筍盤 於 2022-12-7 15:12 發表

我想知星加坡,每人只死二三個人,反而香港十幾人,是不是我們用左啲過期復必die?
咁要問下死左果9000幾個廢老係咪用復必泰啦
咁多廢老唔用偉大既科興,點解反而後生果堆打晒復必泰咩事都無

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]