• 瀏覽: 41,237
  • 回覆: 252
  • 追帖: 1
+18
同香港話唔會迫針一樣道理。

引用:
原帖由 nikonlee 於 2022-12-6 19:34 發表

好多國產運煤重型貨車,睇你想買咩車。人家山西煤礦日運夜運,經過嚴苛考驗。絕對可靠
d

大運
蒙古最多人用北奔,因為包頭出的車交貨最近,反之在南方少見

點解山西唔買進口拖頭特別是日本拖頭來拉煤?
@Zchallenger1118

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2022-12-6 17:12 發表
蒙古首都烏蘭巴托(Ulaanbaatar)12月2日起爆發大規模示威,示威者抗議國內煤炭業腐敗、以及通脹問題。中國外交部發言人毛寧6日稱,相信蒙古政府會

有冇一個可能係尾國佬背後搞鬼呢,你要知個蒙古喺中國同俄羅斯嘅中間呀

引用:
原帖由 nakamichi 於 2022-12-6 18:21 發表
你地都係唔識治理國家,回來天朝吧!
蒙古人:馬上得之、馬上治之、馬上失之

引用:
原帖由 geometric 於 2022-12-6 18:50 發表

國產之光,五菱汽車?
北奔拖頭

還有陝汽

尾國當對自己有利時,不會將「不干涉別國內政」放在政策上。

引用:
原帖由 havefun2014 於 2022-12-6 20:16 發表

我覺得你瀨唔出屎都係美國佬係背後搞鬼,你最好檢查下你個屎塔有冇被人裝咗機關!我知道美國佬最憎D廢老,對社會不單止冇貢獻,更加成日係度搞屎搞尿,小心、小心!
遲D米國人可能要像當年用月餅來通知蒙古人「起義」

引用:
原帖由 幪面超人 於 2022-12-6 17:15 發表
到處都兵荒馬亂,大部分背後都係美國佬搞鬼。
只要親中就會有大型示威

引用:
原帖由 豆芽生 於 2022-12-6 20:58 發表

有冇一個可能係尾國佬背後搞鬼呢,你要知個蒙古喺中國同俄羅斯嘅中間呀
呢單嘢係咪官員虧空盜竊國家資源

引用:
原帖由 ATA0075 於 2022-12-6 20:16 發表
以後冇A4紙用
反正元朝時蒙古人沒有文化

引用:
原帖由 szllliang 於 2022-12-6 21:04 發表

只要親中就會有大型示威
吾係有社會問題點會有示威

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2022-12-6 17:12 發表
蒙古首都烏蘭巴托(Ulaanbaatar)12月2日起爆發大規模示威,示威者抗議國內煤炭業腐敗、以及通脹問題。中國外交部發言人毛寧6日稱,相信蒙古政府會

總之高層接見過中國嘅,跟住就要被政變啦,...明白!

引用:
原帖由 peter925 於 2022-12-6 20:24 發表

蒙古地區在未有蒙古之前已是中國固有領土,外蒙暫時唔收,內蒙早已收回。
鄂爾多斯已經富得流富,大街上都是路虎

附件

abbr_7690d54ef6f1dc7c8a0472c09ab2de4a.png(374.41 KB)

引用:
原帖由 韓風黃色神童 於 2022-12-6 20:30 發表
HK01標題都誤導喇,烏蘭巴托喺外蒙首都,都唔關中國事,張相插支五星旗把L咩
蒙古閱兵不算什麼

https://youtu.be/GGn2DYkjmhw

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]