• 瀏覽: 36,568
  • 回覆: 259
+6
引用:
原帖由 星升升 於 2022-12-6 17:44 發表

「鴛鴦獄」都比你諗到

一個字:絕
冇法太恩愛,羨慕又妒忌。
幸福唔係必然,要共同製造出黎

乜都唔駛講,加餸

考慮佢兩曾做義工, 個義工係未就係未好似鴨仔甘10幾人係尖沙咀叫我愛香港, 叫香港加油甘樣做義工呀

沈官考慮周到,刑期一樣,齊齊出冊又可以做情侶。

嗱~呢對情侶就齊上齊落嘞,值得尊敬,可惜唔同監獄無得洞房!😂

引用:
原帖由 阿努阿圖瓦圖 於 2022-12-6 16:59 發表

官話呢2隻仆街暴徒死曱甴無悔意,判監絕對係抵L死!
路係自己揀👍🏻👍🏻

4年半精彩人生

真係好消息,今晚斬料加餸

齊入冊,齊精彩

一個二個都比人利用,的政治甘黑暗,我哋市民冇能力玩,唔好蠢到做黎x英棋子!
我呢小市民好簡單,邊個搞好經濟,我支持邊個,邊個搞亂經濟,我討厭邊個。

自作孽......

引用:
原帖由 fiogermi 於 2022-12-6 16:59 發表
齊暴動,齊入冊,齊精彩
可惜男女分慾,無得獄中結婚獄中生仔,四年夠生三件😂🤣😂🤣

引用:
原帖由 fai28 於 2022-12-6 16:55 發表
【on.cc東網專訊】年輕情侶涉嫌在2019年10月1日參與沙田示威衝突,之後手拖手逃走時被捕。他們否認暴動罪受審,早前雙雙被裁定罪名成立,押後至今(6日)在區域法院判刑。法官謝沈智慧形容當日現場猶如戰場,批評被告目無法紀,參與是次有計劃的暴動,而且毫無悔意,認

趕得切入去過年,沈官確係難得嘅好官

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/情侶沙田參與暴動-今各被判囚4年半-082850367.html
一齊入去坐,做死監躉。

不能同年同日生,只能同年同日坐,真系史詩式........抵L死。

引用:
原帖由 fai28 於 2022-12-6 16:55 發表
【on.cc東網專訊】年輕情侶涉嫌在2019年10月1日參與沙田示威衝突,之後手拖手逃走時被捕。他們否認暴動罪受審,早前雙雙被裁定罪名成立,押後至今(6日)在區域法院判刑。法官謝沈智慧形容當日現場猶如戰場,批評被告目無法紀,參與是次有計劃的暴動,而且毫無悔意,認

趕得切入去過年,沈官確係難得嘅好官

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/情侶沙田參與暴動-今各被判囚4年半-082850367.html
男女分倉

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]