• 瀏覽: 19,639
  • 回覆: 37
+24
引用:
原帖由 wailunau1 於 2022-12-7 13:13 發表

香港阿差食物足才大隻,住在身毒國的阿差,飲食不佳,體質很弱
印度人食齋多,好少食肉

引用:
原帖由 雨農 於 2022-12-22 08:59 發表

打韓戰就知道!未開打已經凍死一半,打完什麼都得不到!愚蠢急速行軍使志願軍大量流汗夜晚凍死命令誰敢挑戰中國,正所謂自殺式打仗!
打到美軍退回38線以南唔敢再跨過38線,保中國東北邊境安全已經係成果,點會什麽都得不到?
不過洋奴漢奸係唔會承認呢一點

引用:
原帖由 一個討論者3.0 於 2022-12-23 14:37 發表

打到美軍退回38線以南唔敢再跨過38線,保中國東北邊境安全已經係成果,點會什麽都得不到?
不過洋奴漢奸係唔會承認呢一點
係朝鮮軍被美軍擊敗退回38線!
當年朝鮮軍隊已經攻入漢城,係美軍參戰把朝鮮軍隊擊退至38線!
唔多讀書真係難搞啊!

引用:
原帖由 雨農 於 2022-12-23 15:20 發表

係朝鮮軍被美軍擊敗退回38線!
當年朝鮮軍隊已經攻入漢城,係美軍參戰把朝鮮軍隊擊退至38線!
唔多讀書真係難搞啊!
聯合國軍再向北推進越過38線一路推進幾乎到鴨綠江邊,再俾志願軍打到南向潰逃,呢段歷史你唔提?
定係個幾頁歷史書你搣咗吞落肚所以話冇發生過?🤣🤣🤣🤭🤭🤭

引用:
原帖由 雨農 於 2022-12-22 08:59 發表

打韓戰就知道!未開打已經凍死一半,打完什麼都得不到!愚蠢急速行軍使志願軍大量流汗夜晚凍死命令誰敢挑戰中國,正所謂自殺式打仗!
在你口中未打已經死了一半的中國軍隊,將美軍由鴨綠江邊迫退回38線,全殲美軍王牌師,打到美軍有幾個王牌師和團要永久取消番號,
在越戰時中國指令美軍不可以越過北緯17度,美軍就真的不敢跨越,使美軍只有捱打的份,
還令美國不敢作出登陸中國大陸的侵略計劃,
這不是成果是甚麼?

引用:
原帖由 一個討論者3.0 於 2022-12-23 14:32 發表

印度人食齋多,好少食肉
在港的阿差卻吃很多肉,主要是雞和羊肉

引用:
原帖由 kingking99 於 2022-12-23 15:41 發表

在你口中未打已經死了一半的中國軍隊,將美軍由鴨綠江邊迫退回38線,全殲美軍王牌師,打到美軍有幾個王牌師和團要永久取消番號,
在越戰時中國指令美軍不可以越過北緯17度,美軍就真的不敢跨越,使美軍只有捱打的份,
還令美國不敢作出登陸中國大陸的侵略計劃,
這不是成果是甚麼?
死傷大量解放軍仲要由漢城退回38線不是慘敗嗎?

引用:
原帖由 雨農 於 2022-12-26 14:11 發表

死傷大量解放軍仲要由漢城退回38線不是慘敗嗎?
對,對,對,志願軍慘敗,美軍超級慘敗,這樣說好嗎?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]