• 瀏覽: 15,310
  • 回覆: 113
深圳市新型冠狀病毒肺炎疫情防控指揮部辦公室今日(5日)發布通告,全市社區小區、辦公場所、餐飲商超及各類公共場所不再查驗核酸檢測陰性證...

深圳市新型冠狀病毒肺炎疫情防控指揮部辦公室今日(5日)發布通告,全市社區小區、辦公場所、餐飲商超及各類公共場所不再查驗核酸檢測陰性證明,憑健康碼綠碼、掃場所碼進入。網吧、夜總會、棋牌室、KTV、酒吧、桑拿洗浴場所等6類人群聚集密閉公共場所仍需憑48小時核酸檢測陰性證明、掃場所碼進入。

深圳都減防疫情防, 香港都要跟隨

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/chi/2390614/即時-中國-深圳全市辦公及各類公共場所-不再查驗核酸證明

香港一路都無要求核酸證明入公共場所。

復常。   

深圳躺平了

堅持到病毒變弱,救左一千幾百萬市民性命,想唔俾個贊都唔得

引用:
原帖由 遮打哥 於 2022-12-5 15:22 發表
大陸正式與病毒共存,自己製就自己吃!
香土小粉紅撞哂車。

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-12-5 17:33 發表
堅持到病毒變弱,救左一千幾百萬市民性命,想唔俾個贊都唔得
回力鏢好晤好食啊?

引用:
原帖由 candy7510 於 2022-12-5 18:06 發表

回力鏢好晤好食啊?
食乜野?無死一千幾百萬人咁成功

如果好似美國咁真係死得人多

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-12-5 18:22 發表

食乜野?無死一千幾百萬人咁成功

如果好似美國咁真係死得人多
乜唔係誓死捍衛動態清0,直至死淨一兵一卒都決不放棄咩?

引用:
原帖由 ousryan 於 2022-12-5 15:00 發表
深圳市新型冠狀病毒肺炎疫情防控指揮部辦公室今日(5日)發布通告,全市社區小區、辦公場所、餐飲商超及各類公共場所不再查驗核酸檢測陰性證...

...
地方官員層層加碼

引用:
原帖由 starr 於 2022-12-5 18:37 發表

地方官員層層加碼
加什麼碼??

香港繼續攪疫苗通行症

躺平..全世界都咁了

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]