• 瀏覽: 15,312
  • 回覆: 113
引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-12-5 17:33 發表
堅持到病毒變弱,救左一千幾百萬市民性命,想唔俾個贊都唔得
同意,可惜 有人沒有這種理解能力

最緊要醫院,學校未講,都唔知咁多人係度hi乜x?

引用:
原帖由 ousryan 於 2022-12-5 15:00 發表
深圳市新型冠狀病毒肺炎疫情防控指揮部辦公室今日(5日)發布通告,全市社區小區、辦公場所、餐飲商超及各類公共場所不再查驗核酸檢測陰性證...

...
等緊3+2

大陸開始跟西方躺平了,小粉紅又要轉囗風日日話支持,笑狗死!

引用:

說好的清零呢?!

It’s all a starting point 

引用:
原帖由 遮打哥 於 2022-12-5 15:22 發表
大陸正式與病毒共存,自己製就自己吃!
吊你老母死黃屍能,你誹謗罪呀,美國佬都冇証據,你馮甚麼,再吠就報國安拉你入東廠辦事

深圳終於都躺平真係好學唔學,學埋比卡超d衰嘢

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-12-5 18:22 發表

食乜野?無死一千幾百萬人咁成功

如果好似美國咁真係死得人多
香港750萬人一年死了一萬,如果大陸學香港嗰套14億人是香港186倍,估計大陸一年內死180萬,所以唔好笑美國住,睇多年大陸會唔會中回力鏢先。

過關啦

引用:
原帖由 candy7510 於 2022-12-5 18:30 發表

乜唔係誓死捍衛動態清0,直至死淨一兵一卒都決不放棄咩?
你都安七九,政策隨時可改,你識條能
前面有車都撞埋去咁笨七, 你就會
人地都唔知幾精,等d 人民嘈先放鬆,到時爆就冇得話政府好放鬆
好似你d 盲狗係又嘈唔係又嘈
人地中意就改,你吹咩,你又冇權話事,唔抵得都冇計

引用:
原帖由 lovewai2 於 2022-12-5 20:04 發表

上個月班小粉紅仲日日up
中國一個人都唔犧牲,偉大
現在又改了毒性弱咗,最多死少少
用香港死亡率力1-2百萬
而家又少少可接受
不過呢班友,國家叫佢食屎都會接受🤣
而家係人民嘈,要求,人地改政唔得咩,你返去大陸話唔得囉,但你又冇九七用,費柴一條

引用:
不如話救咗全中國十幾億人嘅性命呀

引用:
原帖由 花生之友 於 2022-12-5 20:29 發表

香港750萬人一年死了一萬,如果大陸學香港嗰套14億人是香港186倍,估計大陸一年內死180萬,所以唔好笑美國住,睇多年大陸會唔會中回力鏢先。
美國果隻計法你車死有肺炎當肺炎
其實睇下你點計
如果想押低個數
新冠死者由香港腳可以係死於香港腳
愈來愈少封閉但依幾日個案反減少
睇返香港情況,冇可能

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]