• 瀏覽: 31,066
  • 回覆: 179
  • 追帖: 1
+15
引用:
原帖由 luckyma 於 2022-12-5 13:59 發表
BBC新聞...
我信

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2022-12-6 12:53 發表

英國是人類工業革命的先驅國家,當地保留了很多優秀文化與科技,但現在已經不是那個時代了,現在是AI智能時代,中國是領頭羊,英國已經落後了不少。
唔會架,西方永遠都最好的,佢地好快就移民晒去架喇

傳媒可以比到壓力蠅國政府改善弱勢社群??,得嘅就唔會有現在嘅蠅國尾國啦,

英狗已經食了美狗糧好耐啦,
大驚小怪!

引用:
原帖由 開心大少奶老公 於 2022-12-5 12:42 發表
@hfceddie我覺得我老友Eddie 哥人在英國可以發表下咁様旣生活有乜感想
條友仲喺香港,精神病發以為自己喺英國

甘願做美狗的民族食狗糧是天經地義之事嘛

民主真係笑料,民主撚個個以為自己係德蘭修女,實質係越仰將民主人權日曰掛咀邊嘅通常越係獨裁嘅仆街

狗糧一定比人食貴,蠟燭亦一定比電力貴。BBC國際頻道已經被踢爆無監管,常作假新聞

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2022-12-5 12:40 發表
英國通脹創41年以來新高,食品價格截至10月更按年升超過1成半,加重民眾的生活負擔。英國廣播公司(BBC)稱有部分民眾為慳錢出盡奇招,包括選擇改食狗糧及用蠟燭溫度來加熱食物。不過有部分網民就質疑BBC

...
食狗肉咪仲好...狗糧都係長期花費.

好講自己人權但唔理其他人人權嘅人權撚從此要改名換姓先再獻世了

內文係話寵物糧食呀,例如龜食甴甴,甲蟲食樹葉,甚至乎狗可以係食屎

引用:
原帖由 屙唔出屎 於 2022-12-6 08:47 發表
@hfceddie 唔使驚被刪帖?有自由?咁點解要拉黑我,限制我回覆既自由

一個咁唔民主既人學人講民主自由,你死撐都撐好d啦。

人唔笑狗都吠你
呀 Eddie 仔 宜家係寒冬下撈住民煮豉油食緊屎,不知幾咁滿足同快樂呀!!

唔好騷擾佢,等佢慢慢大啖食!
千祈唔好俾任何藉口佢返黎呀!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]