• 瀏覽: 6,686
  • 回覆: 39
+6
美國國務卿布林肯周日(4日)接受美媒訪問,重申拜登政府支持中國的反封控示威,明年訪華期間將向北京表明人權和基本公民自由是

醜陋的美共政棍竟然大膽指出人權比人命重要,難怪新冠疫情國內平民死幾百萬人不屑一顧

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20221205/bkn-20221205081906542-1205_00952_001.html

聽聞美國鐵路工人罷工都違法。

引用:
原帖由 lpj88 於 2022-12-5 12:34 發表
聽聞美國鐵路工人罷工都違法。
等睇美共出動大殺傷力軍隊血腥鎮壓

美國核心關其他國家甚麼事,要人家跟你嗰套嗎

布含能系咪又想比中國外交官拍枱屌多獲呀!🤣🤣🤣美畜唔屌唔鬆化架…

美國國會山莊濫殺示威者, 仲拉了牛角人判坐監, 仲話「人權等屬美國核心」  , 我呸

邊個關注美國人權問題??

附件

unnamed4.png(291.23 KB)

242197777_137206275299867_8387508283096415614_n.jpg(465.57 KB)

中國提下BLM

引用:
原帖由 T2. 於 2022-12-5 12:27 發表
美國國務卿布林肯周日(4日)接受美媒訪問,重申拜登政府支持中國的反封控示威,明年訪華期間將向北京表明人權和基本公民自由是

醜陋的美共政棍竟然大膽指出人權比 ...
中美面談一定要提及美國人權嚴重欠佳:
1.尾國示威者被美警暴打
2.尾國每天發生槍擊案
3.尾國有色人種的人權
4.尾國原住民被種族滅絕
5.尾國無限期拘禁和打中東異見人士
6.尾國非法入侵他國無人機炸死反美異見人士

取消啦!既然話不投機,過主啦,仲扮嘢

你還你,我還我,中國內政關你老尾L事咩?顧掂你自己國內嘅事先喇!

不如叫佢唔好黎。

引用:
原帖由 遮打哥 於 2022-12-5 13:25 發表
新疆種族滅絕,毫無人性!
really?

引用:
原帖由 T2. 於 2022-12-5 12:27 發表

醜陋的美共政棍竟然大膽指出人權比 ...
敷衍了事!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]