• 瀏覽: 60,177
  • 回覆: 460
  • 追帖: 1
+2
引用:
原帖由 nel116 於 2022-12-6 20:24 發表
體育事小,面子事大
全力支持香港退出任何國際性賽事
退出就代表縮 應該派三萬過去拉人

引用:
原帖由 thanks橋 於 2022-12-5 11:14 發表
中東阿聯酋杜拜本月初正在舉行的「2022亞洲經典健力錦標賽」,香港選手連煒楨於女子「所有年齡組別及體重級別47公斤」賽事中,為香港奪得金牌,但在頒獎儀式中,大會播中國國歌時,誤播香港反修例相關歌曲《願榮光歸香港》。

王敏超:推斷害群之馬海外「搞事」

港協暨奧委會義務秘書⻑王敏超今(5日)明言,不接受賽事主辦

...
咁大獲,洗唔洗酸箭呀

引用:
原帖由 太卷之王 於 2022-12-6 10:52 發表

除非中國肯出面
否則香港咁樣小學雞報會俾人取消主辦資格
歐美一直都係玩小學雞野
你想用大國做法應對冇可能
就算好似何君堯咁講解散啲代表隊佢一樣搵位搞你 最簡單就係我地都技術人員出錯
如果佢夠膽取消你舉辦資格 叫佢搞左韓國中東先

引用:
原帖由 韓風白滑的烈女 於 2022-12-5 13:15 發表
如果邊個同播錯國歌有關,一切用國安法法治
你管到人哋先算啦

引用:
原帖由 mwt 於 2022-12-5 13:25 發表
香港國歌就是中國國歌,解釋都好奇怪,中國國歌不會播錯,中國香港就播錯。
喺外國好多人都唔知

引用:
原帖由 tkglobe 於 2022-12-7 11:54 發表

你管到人哋先算啦
我講香港搞事嗰班

引用:
原帖由 太卷之王 於 2022-12-6 15:06 發表

案發喺外國
黑手喺Google YouTube
黑手不是在youtube,,係人為

仲使估👤

成班狗奴才淨係響度吠冇用㗎,証據係邊?

引用:
原帖由 jon12345 於 2022-12-6 12:17 發表

咪當笑話, 笑完, 然後繼續做bnoer..😂😂
著草嘅依然都係著草人...
強國比著草人玩完一次又一次,的確是國際大笑話!

如果國安捉唔到人,實比著草人嘲笑!

引用:
原帖由 jon12345 於 2022-12-6 14:21 發表

英毛蒲頭😂😂
都係做下鍵盤戰士好呀, 起碼唔駛同手腳一齊監獄見.
當然啦,聰明人動口不動手!   識在外國玩弄強國的,更技高一籌,玩謝國安!

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2022-12-11 17:09 發表

當然啦,聰明人動口不動手!   識在外國玩弄強國的,更技高一籌,玩謝國安!
政府仲識玩,玩謝你班美狗,判你肥佬黎同你D黑暴坐多幾年先實際,你主人又乜都做唔到,唯有吠,美軍又唔敢侵佔香港救人。

https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1679231-20221210.htm

https://www.hk01.com/社會新聞/840504/理大衝突-5男1女涉逃出理大躲進科學館被捕-全部裁定暴動罪成

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]