• 瀏覽: 7,211
  • 回覆: 15
做得軍人就預左賣命架啦!
死幾多萬都係戰略一部分啫!
咁都要粗心,納粹西一開打核戰咪要做晒烏龜?

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2022-12-5 21:17 發表

乜叫做得軍人?
普京強制徵兵
一係走難
一係坐監
有得揀咩?
低B屍做新聞你又信?
南韓台省迫服出兵役你信唔信?

引用:
原帖由 shadowxo 於 2022-12-6 02:19 發表

西方少爺兵,只會罷工,唔會好似中俄軍人有為國為民輕生這份責任同情操,幅島核幅射洩漏可見美國軍民逃跑質素!
所以西方會成日談論死亡數字!
好多人唔明白士兵係戰爭中就係消耗品,
同納粹顏色革命一樣,黃毛漢奸喺戰爭中就係消耗品,
所以納粹黑媒就好容易就可以加以利用呢班無知愚民喇!

引用:
原帖由 傲慢行走的花園 於 2022-12-6 11:42 發表

冇錯所以永遠支持被侵略被略奪土地一方
自己漢奸唔好做埋喲狗動作,納粹歐美就唔會擴張侵略啦!
歷史有得比你睇,新納粹8國10國次次侵略都係死趴縮龜失敗返去,就係咁解囉!
歐美日依喲納粹擴張侵略邪教,最終只會害死國民,食核彈死光,好似納粹日島咁,歷史只會不斷重演!
納粹維京白皮豬~收手啦!
依個世界仲有70億係我地其他有色人種架!
你班納粹白皮西只係世界八分一咋,我地70億地球人,一人一個核彈掟狗死你啦!
已經唔係上個世紀咁,可以比你班納粹白皮臭西,周圍侵略滅絕其他種族啦!

引用:
原帖由 傲慢行走的花園 於 2022-12-7 11:50 發表

只看見人地侵略烏國分裂烏國國土,漢奸先支持分離主意
哎喲!你自己知自己事就好啦!
真係頂癮咯!
黃毛漢奸最高情操,就係以己度人,賊喊捉賊,惡人先告狀!
睇下你!發揮得淋漓盡致啦!

引用:
原帖由 傲慢行走的花園 於 2022-12-7 17:17 發表

你扮咩呀支持分離主意,根本就是黃毛
哎喲!又賊咸捉賊啦!
明明烏黑蘭人民白字黑字公投入俄,幾咁自由民主呀!
喲黃毛漢奸又要學鬼納粹白皮西咁唔比人分離自由既!
好似喲新納粹黨咁,係都要玩獨裁霸權事由盟主嘅!

引用:
原帖由 傲慢行走的花園 於 2022-12-8 11:56 發表

只有支持分離主意先係賊漢奸,黃畜
自己知就好嚕!
見倒你地黃毛漢奸我就偷笑嚕!
成日塞個頭入屎坑,意為無人指住你班傻仔偷笑,嗰下先至抵死!
無面無貨盲反以己度人,唔要面蠻指人地做緊自己既錯誤,做小醜比人指住來偷笑!
黃畜漢奸攪咁多野都預左打核戰架啦!
你咁擔心做咩啫!
歐美都未正式出兵,只係炸下油管氣管吹下戰啫!
唔通中國黃畜漢奸同人地烏畜漢奸有路既?

引用:
原帖由 傲慢行走的花園 於 2022-12-8 15:18 發表

話梗你呀支持分裂別人土地,咩居心呀黃畜曱甴
話梗你呀支持獨裁霸權打壓別人獨立自由,咩居心呀黃畜曱甴
扮咩啫!你係我地中國人咩?
我全力支特俄軍核平歐洲漢奸滅絕新納粹臭西擴張侵略,要佢十國納粹臭西一夜核平!
話人即係話自己!黃毛專長~盲反~賊喊捉賊~突然關愛人家阿豬呀狗!

跪底左,咪認囉!
比喲勇氣認左佢咪算囉!黃毛曱甴做咩仲要死撐,仲要繼續柒出來比機會人指住來偷笑足一世嘅!有無咁柒呀?
影衰晒我地中國人!

引用:
原帖由 傲慢行走的花園 於 2022-12-9 11:14 發表

你呀支持分離主意,侵略別國土地就一定被屌打敗,真曱甴冇好下埸囉
唔好成日比納粹鬼利用顏色曱甴革命,柒色自己喲做漢奸狗既行為,然後仲要塞個頭落屎坑,唔要面野蠻推波比正常人啦!
見倒你地就指住離偷笑啦!

引用:
原帖由 傲慢行走的花園 於 2022-12-9 17:44 發表

係呀唔同好似你咁支持分離主意,分裂別國土地咩真曱甴
我絕對支特核平烏龜漢奸死光,而唔係支特白字黑字自由公投入俄!
攪清楚事實先啦!
黃毛漢奸咁緊張外國孽種,又唔見關心下黃毛分裂革命,唔通又攪亂你地納粹臭西,擴張分烈侵略滅絕人地國家既大計?見倒你地一直盲反就指住離偷笑啦!

引用:
原帖由 傲慢行走的花園 於 2022-12-9 17:54 發表

聯合國有冇承認呀?冇即係強搶,只有支持分離主意嘅曱甴先支持
聯合國有話唔承認公投咩?
無出聲又代表納粹霸權咩?
你有入去搵到證據係分離主意咩?
但人地就係有證有據公投入左俄喎!
全球得北約十幾國唔滿意結果,你班納粹西又唔出兵打核戰?
我夠話聯合國唔出兵,咪即係承認左囉!
講到尾就係唔關我地中國人事,更加唔關你事,你咁緊張仲咩啫?
黃毛漢奸又身有屎呀?

引用:
原帖由 傲慢行走的花園 於 2022-12-9 17:44 發表

係呀唔同好似你咁支持分離主意,分裂別國土地咩真曱甴
黃毛漢奸又唔比人支特自由公投既?
黃毛漢奸又咁獨裁專制打壓人地自由咩!

引用:
原帖由 傲慢行走的花園 於 2022-12-9 18:59 發表

冇承認即係強搶別國土地呀曱甴
喲黃毛漢奸一直盲反露屈,想唔比人指住來笑都唔得啦!

引用:
原帖由 傲慢行走的花園 於 2022-12-9 18:58 發表

真曱甴漢奸先支持分離主意,侵略別國土地
黃毛漢奸崩潰嗱?
講來講去得兩道板斧,以己度人賊喊捉賊!
繼續柒出國際,比人笑足一世!

引用:
原帖由 傲慢行走的花園 於 2022-12-9 20:35 發表

垃圾曱甴支持分離主意必受鉄拳侍奉,就好似大白曱甴壓迫人民冇好下場
納粹曱甴支持擴張侵略主意必受核拳侍奉,就好似漢奸曱甴壓迫人民燒死好人冇好下場

主題標籤 #俄羅斯
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]