• 瀏覽: 30,728
  • 回覆: 238
+5
mRNA疫苗技術成疑,即使要採購,也應該採購novavax重組蛋白疫苗,同樣是西方的美國出品,有效率達90%,更加安全可靠.歐盟,日本和台灣都已引入.

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2022-12-4 20:01 發表

無 D 咁 事 , 你 唔 好 亂 講

以 我 大 陸 朋 友 話 : 好 好 伙 食 , 政 苦 仲 幫 佢 供 樓 添

真 係 想 封 多 幾 年
樓市支持者系政府,不過有機會地主打死中共

我評估美國鎮壓國會山莊反政府示威,不威脅美共政權

呢兩日係咪已經無事?

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2022-12-4 19:24 發表
美國國家情報總監海恩斯上周六(3日)表示,中國政府即使面對新冠疫情的挑戰,仍不願意接受西方研發的新冠疫苗。她又認為,中國

美國國家情報總監海恩斯上 ...
得啦,知道你美國犀利啦

病死左百幾萬人,都無威脅到猶太資本家軍火商後台控制、前台兩個扯線玩偶政黨互扯貓尾的美利堅合腫蟈政權

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2022-12-4 19:32 發表
其 實 大 陸 人 對 民 主 的 要 求 好 低

同 佢 地 講 民 主 , 就 好 似 對 牛 彈 琴 , 仲 會 罵 你 係 外 國 細 力

只 要 封 控 期 間 , 你 派 到 飯 盒 比 佢 食 , 就 唔 會 出 來 嘈。 

點 知 你 封 到 人 連 哨 水 都 無 得 食 

無 錯 , 民 主 不 能 當 飯 食

但 無 民 主  ...
真正無要求的係美痢堅國民,病死百幾萬,不敢反抗政府,哪怕有槍

底層寧願零元購,毆打亞裔,韭菜互毆,都不敢衝擊當地政府

美國人你不憤怒?寧願露天自己身上蓋著美國國旗當被訓覺,任由自己的親人在街上吸毒流浪,都覺得無所謂?

美國人你任由自己的手無寸鐵的同胞被警察90幾發子彈擊斃都不覺得憤怒?

隨便一件負面事件,換著是發生在中國,都俾唱到要亡國的程度,點解你美國人當無事發生?

當然不影響政權啦!但美國是想看到威脅政權之事出現。

引用:
原帖由 赤共 於 2022-12-4 20:37 發表
人哋國家有民主新聞自由梗係唔會覺得同政權有威脅,但係獨裁共產政權就唔係咁講啦
因為人地美國政權敢鎮壓,衝擊五角大樓的美國人全部下獄,斯諾登同阿桑奇被通緝追殺

掌握名人醜聞的愛潑斯坦監獄被上吊自殺

還有各種關鍵人物後背中槍自殺,死於各種離奇車禍

在美國,邊個人敢反抗美國的體制?哪怕係川普,都唔敢

引用:
原帖由 candyloveandy 於 2022-12-4 20:50 發表

得啦,知道你美國犀利啦

病死左百幾萬人,都無威脅到猶太資本家軍火商後台控制、前台兩個扯線玩偶政黨互扯貓尾的美利堅合腫蟈政權
問題系中國不少大學生比人洗腦,你又吹唔脹

其實關梅郭乜事?

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2022-12-4 19:24 發表
美國國家情報總監海恩斯上周六(3日)表示,中國政府即使面對新冠疫情的挑戰,仍不願意接受西方研發的新冠疫苗。她又認為,中國

美國國家情報總監海恩斯上 ...
老尾失望到出曬面

中國嘅事,關你老尾叉事

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]