• 瀏覽: 20,457
  • 回覆: 93
德國問題專家奧利弗・穆迪在「泰晤士碼數字廣播」(Times Radio)節目中表示,德國聯邦國防軍倉庫的武器庫存僅夠進行兩天激戰用。穆迪認為,由於烏

其實歐豬國家是否都是白痴的呢!將自己國家的武器全都拿去援助他國,這是什麼玩法呢!?如果默大媽還在執政,此等無腦的事德國會做得出來嗎!?

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/即時國際/843404/英媒-因軍援烏克蘭-德國武器儲備僅夠應付2天激戰

唔係禁搞笑話; 幫人幫到自己唔掂

應付2天激戰 俄國勝 有三天糧

引用:
原帖由 wilsonts 於 2022-12-4 19:00 發表
唔係禁搞笑話; 幫人幫到自己唔掂
上次軍演 德軍都係用掃把油黑扮機槍咋

請君入甕格局。 我無晒彈藥啦,無啦無啦!

真的嗎??

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2022-12-4 19:02 發表

上次軍演 德軍都係用掃把油黑扮機槍咋
禁都好過某個地方用手指槍

我估不久後會有停戰協議,擇日重賽 和談就真係暫時無乜可能。

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-12-4 19:04 發表
真的嗎??
唔出奇 好耐之前都係甘講 北約啲軍事行動去打人  德軍好似冇乜點參加 唔洗打仗咪唔洗甘多武器

德國落閘唔想再援烏

始終一個被 @hfceddie 燈到末期既病人,拔喉好過,繼續輸血只會浪費

英狗媒無誠信可言.

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-12-4 19:13 發表
德國落閘唔想再援烏

始終一個被 @hfceddie 燈到末期既病人,拔喉好過,繼續輸血只會浪費
德國自已都斷氣中 過得今年  過唔到下年 啲公司都離家出走哂

2天? 笑話

尾國幾時派航母? 轟炸機支援?

歐洲玩L完啦

咁樣係咪就係傳說中嘅捨己為人呀

主題標籤 #烏克蘭
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]