• 瀏覽: 7,969
  • 回覆: 48
引用:
原帖由 海灣可愛的水樽 於 2022-12-5 14:12 發表

上電視呀, 電視台喺youtube都有朋到㗎嘛, 要求電視台播放呢一啲新聞發布 片段去佢哋所屬嘅youtube頻道ig頻道facebook頻道,

, 唔通電視台成日叫政府官員去參與佢哋嘅活動調返轉頭叫佢哋幫下手, 為 祖國 香港 做返一啲嘢都唔得,

中國香港特別行政區騎體育乜乜 單位 要最大嗰個代表曬所有體育界, 嘅代表出嚟, 表述呢一切同埋播放正確國歌,

就算你話多唔多人睇到咁成日都 ...
香港同大陸電視影響力比得上YouTube Google?? 

引用:
原帖由 海灣可愛的水樽 於 2022-12-5 14:24 發表

咁人哋又唔肯停, 咁逢係國際賽事咁都自備一首國歌嘅demo, 萬一人哋一步錯就畀番正確嘅demo人哋, 咁咪最好呢如果多幾餅囉, 交畀佢有一餅 播之前,

我錯話冇嘅又拎一餅出嚟囉, 咁以後香港舉辦一啲嘢第一件事乜都唔好做播國歌先, 人哋識得洗腦我哋都可以以正視聽去洗腦,

呢啲矯正嘅嘢要完全矯正殺令到全部人明白香港嘅國歌就係義勇軍進行曲, 都要時間

, 但係如果錯咗咁多次 國歌 喺國際賽 ...
換著你都手機load 歌啦

引用:
原帖由 太卷之王 於 2022-12-5 16:24 發表

香港同大陸電視影響力比得上YouTube Google?? 
如果你樣樣咁樣講樣樣都係咁樣即係樣樣都唔使做啦

引用:
原帖由 太卷之王 於 2022-12-5 16:26 發表

換著你都手機load 歌啦
呢啲係你個人睇法, 去到國際賽事 點可以出錯 而且仲要一而再再而三, 況且一國嘅國歌 豈同兒戲, 係莊嚴同要尊重呀, 反而呢啲先要出嚟以正視聽, 而唔係為咗要供出風頭先走出嚟

引用:
原帖由 海灣可愛的水樽 於 2022-12-5 16:30 發表

呢啲係你個人睇法, 去到國際賽事 點可以出錯 而且仲要一而再再而三, 況且一國嘅國歌 豈同兒戲, 係莊嚴同要尊重呀, 反而呢啲先要出嚟以正視聽, 而唔係為咗要供出風頭先走出嚟
對外國人嚟講
呢樣嘢有幾嚴重呀
梗係方便自己最重要
鬼佬中東佬一向都hea架啦
何況錯咗你都無告吾到佢啦

引用:
原帖由 海灣可愛的水樽 於 2022-12-5 16:29 發表

如果你樣樣咁樣講樣樣都係咁樣即係樣樣都唔使做啦
你唯有喺網上做多d宣傳
拉人告人呢d廢話無意義架

人地會理你咩?

政府應要求YouTube下架涉事歌曲<<<

肯定要啦

You tube 啋你有味

引用:
原帖由 海灣可愛的水樽 於 2022-12-5 00:28 發表
其實人哋唔肯做, 咪自己做囉, 而家更加係適合嘅時機, 接二連三喺國際運動賽事到 播放錯國歌, 正正係咁樣接二連三,

避免再有咁嘅事, 同埋求人做受制肘, 搵一啲政府高官 連同 隸屬運動 管理嘅人員,

開新聞發布會 又好, 新聞記者會亦好, 乜嘢都好啦, 喺呢啲重要嘅會上面, 表述 中國香港特別行政區 其所屬嘅 有關部門,

表明自己嘅立場, 同埋 隸屬嘅國家所熟嘅正確國歌, 嚴正向世界 ...
冇人講,打壓自由,傳媒潛曬水

要香港所屬嘅乜乜體育運動總會, 所有關於香港體育嘅機構, 都係youtube開個頻道, 相中國香港嘅國歌義勇軍進行曲, 整咗 擺上youtube, 最好重配合星期片段 有中國國旗同埋特區區旗, 咁咪可以正視聽囉, 呢啲嘢永遠都係由官方為準

直頭強烈要求只用百度搵歌😂

引用:
原帖由 takngaihk 於 2022-12-5 01:40 發表
可以參考大陸做法 停曬所有有關google嘅流量🤭
參考美國,禁左抖音或要迫佢賣比美國人做法。
唔比youtube在香港做

引用:
原帖由 takngaihk 於 2022-12-5 01:40 發表
可以參考大陸做法 停曬所有有關google嘅流量🤭
這個的確可取,你十分聰明!🤔

射左個波落"義工"度
拍拍手乾手淨腳

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]