• 瀏覽: 25,725
  • 回覆: 50
香港夜生活豐富,想不到連索女忍不住尋幽探性。有的士司機上載一段去年疫情期間的車cam片,背景疑似中環街頭一帶,一名身穿bra-top...

有無咁大隻蛤乸呀?的士佬好彩你唔識和無非非之想咋!條女咁夠薑可能係師姐捉蛇, 或是黑幫坐館條女出來玩仔, 你high埋去分分鐘比人斬開十九碌, 但亦不排除確是中女不甘寂寞, 但估錯你就pk囉!博唔博得過先?這個世界都係小心啲好, 有人話條女可能真係想食燒鴨呢!挑!鳩噏嘅!上網大L把燒味店啦!

新聞來源連結:

https://hd.stheadline.com/news/r ... 頭截的士要求-我要去鴨店-司機笑住拒載

司機可以車佢去街市, 或者去深井。   

直接問嘛 收幾多錢

引用:
原帖由 falconV8 於 2022-12-4 17:20 發表
司機可以車佢去街市, 或者去深井。   
同個客講清楚同意才開車好d, 費事會錯意🤭

引用:
原帖由 tommwins 於 2022-12-4 17:21 發表
直接問嘛 收幾多錢
究竟誰收錢呀?

我原本想叫的士司機,自己上......
但想深一層......
都係飛來豔福.....便宜莫貪.....

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 NIK9527 於 2022-12-4 17:10 發表
香港夜生活豐富,想不到連索女忍不住尋幽探性。有的士司機上載一段去年疫情期間的車cam片,背景疑似中環街頭一帶,一名身穿bra-top...

有無咁大隻蛤乸呀?的士佬好彩你唔識和無非非之想咋 ...
司機應該答, 我就係依區最出名既陀地, 跟住幫佢

司機:我係呢頭起曬朵啦,想去邊間時鐘

引用:
原帖由 NIK9527 於 2022-12-4 17:10 發表

可能佢想買鹵水鴨啫!

好多片為左放上網而拍。

的士佬心邪, 人哋想去食燒鴨啫

引用:
原帖由 NIK9527 於 4-12-2022 17:10 發表

吊!人哋想食燒鴨咋!

引用:
原帖由 hh002 於 4-12-2022 18:15 發表
補上URL
https://youtu.be/KliYuRKp2vQ
嘩!好靚女喎!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]