• 瀏覽: 25,809
  • 回覆: 50
引用:
原帖由 NIK9527 於 2022-12-4 17:10 發表
香港夜生活豐富,想不到連索女忍不住尋幽探性。有的士司機上載一段去年疫情期間的車cam片,背景疑似中環街頭一帶,一名身穿bra-top...

有無咁大隻蛤乸呀?的士佬好彩你唔識和無非非之想咋 ...
有幾出奇吖?香港一向都有,我以前晚上由佐敦坐小巴番紅磡,如果過咗晚上十二點,就會有班C奶響小巴上旁若無人咁大聲講頭先嘅玩鴨經驗同趣事,談話中,聽到相信大部分都係泰仔,個個講到眉飛色舞,簡直當其他人唔存在。

著咁暴露比人老強都應該

去最近嘅北京樓

引用:
原帖由 東方紅 於 2022-12-4 21:25 發表

有幾出奇吖?香港一向都有,我以前晚上由佐敦坐小巴番紅磡,如果過咗晚上十二點,就會有班C奶響小巴上旁若無人咁大聲講頭先嘅玩鴨經驗同趣事,談話中,聽到相信大部分都係泰仔,個個講到眉飛色舞,簡直當其他人唔存在。
咁開放?幾個女人細聲講大聲笑就會啫!

引用:
原帖由 NIK9527 於 2022-12-4 23:44 發表

咁開放?幾個女人細聲講大聲笑就會啫!
同男人講女完全冇分別,只不過佢地仲要響車上講,完全避忌。

諗歪了

條女擺明玩野

如果係講普通話,咁問唔奇。
正如你去泰國澳門玩,你都可能揾D老司機識途老馬帶路。司機應該直接車佢去深井。如果真係誤會左就請人食返隻燒鵝直落

咩鴨店先?燒鴨呀?

引用:
原帖由 NIK9527 於 2022-12-4 17:10 發表
香港夜生活豐富,想不到連索女忍不住尋幽探性。有的士司機上載一段去年疫情期間的車cam片,背景疑似中環街頭一帶,一名身穿bra-top...

有無咁大隻蛤乸呀?的士佬好彩你唔識和無非非之想咋 ...
只大力掃鴨不掃雞?

想食燒鴨

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2022-12-4 19:07 發表
絛 女 好 肚 餓

應 該 已 經 濕 晒 

D 口 水 
閣下似乎不太了解女性的性慾, 啲女要被挑情才會出水架!

中港文化有差異,要睇下條女既鴨店係點樣演繹

係咪大整古嘅片嚟架?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]