• 瀏覽: 46,221
  • 回覆: 362
  • 追帖: 3
+9
阿爺都唔想審。老譚唔好表錯情

香港咁多人渣律師,有啲更是同大漢奸同一鼻孔呼吸,點會無人出黎同佢狡辯。

即係送佢一程 🥹

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2022-12-4 14:31 發表
余若薇、梁家傑見死不救
考驗友情嘅時候 🤔

引用:
原帖由 9big 於 2022-12-4 14:03 發表
特區政府就《港區國安法》提請人大釋法,全國人大常委譚耀宗認為,難以為海外律師參與國安案件訂例外情況。如果最終無本地律師接手案件,可把涉案人

班犯淫依家一 ...
哈哈哈

正喎!先例一開,之後可以將大曱甴送番內地受刑,仲有邊個敢帶頭搞分裂,希望腦癌黎開創先河,造福香港

肥佬黎終於有報應啦

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
特區政府就《港區國安法》提請人大釋法,全國人大常委譚耀宗認為,難以為海外律師參與國安案件訂例外情況。如果最終無本地律師接手案件,可把涉案人

班犯淫依家一 ...
正呀

引用:
原帖由 nccy2000 於 2022-12-4 14:14 發表

肥佬泥可以落葉歸根
肥老泥可以一族團圓,肛宗耀祖

引用:

班犯淫依家一 ...
唔會在國內審,在香港審比制裁都係香港,影響唔到國內

引用:

班犯淫依家一 ...
李柱銘、梁家傑呢2條柒頭,重乜唔企出嚟幫戰友黎智英?

有話黃絲團結一心,現在算係點?

引用:

班犯淫依家一 ...
翻大陸審對佢好D,中國律師及法官熟悉國安法!對呢條諗樣公平D!

引用:

班犯淫依家一 ...
槍弊。。在眾走狗腦海中盤迴

內地有律師接手?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]