• 瀏覽: 39,462
  • 回覆: 190
+3
不論中外, 兒童或少年時期沉迷電玩遊戲的確需要規管, 無視問題只係逃避現實

一個得3億3000萬人嘅國家,總共賣出4億枝槍,已經超過平均每人擁有超過一枝,當中只要有一成人有心理或精神問題,悲劇就會發生。

民主自由,預咗㗎喇!

幾似西部牛仔
開槍攪掂

嘩, head shoot, 好明顯玩槍game 太多, 在現實用返

魔鬼

幼稚唔知錯一唔認同自己就殺老豆老母,依喲就係納粹盟主自由既英雄表演,荷里活電影日日教既,你地識咩呀!
當年招火魔法都係咁出終極奧義架咋!
英雄聯盟就係要任性凡事自由自在亂咁來先有人認同你專重你,英雄係永遠用冷係勁既方法去爭取永遠自私的自由既,為左自由幫理不幫襯,燒死老豆老母都係一個英雄為左神性既自由作出無私輕生同奉獻!
你班荷里活邪魔大奸惡既家長中佬大媽尚車人,就係獨權專制打壓盟主豉由既毒魔霸權終極大佬,唔比人去夜街,唔比人打vr機,唔買i瘋比人,唔比人識男仔,迫人地讀書,英雄為了支豉由要伸張正義殺光喲獨權專制係荷里活上天位派既神性任務!
能力越大責任越大,咁都要縮你就係條蟲啦!

RIP

引用:
原帖由 開心大少奶老公 於 2022-12-3 23:46 發表
問下港女吧
美國環境宜居,因有民主,俾自己仔女殺死係民主表現

呢兩件騎呢怪都配稱呼為女咩

可憐佢老母十月懷胎

附合尾國國情,聞煮豉油真締:道不同,殺無赦 

引用:
原帖由 輪皇 於 2022-12-4 00:28 發表

個個有槍的好處
佔中時有槍要出駐軍了

引用:
原帖由 s336990 於 2022-12-4 01:04 發表
呢個細路同小黃人一模一樣呀
亳無同理心、人性、道德
只為滿足欲望不擇手段
美國人就靠槍炮屠光原居民

引用:
原帖由 樓上中心的山羊 於 4-12-2022 12:26 AM 發表
有民主普選都咁仆街?黃屍廢畜不敢回應
=======
只要有一人一票,四年換一次人,
殺人,放火都系一件小事,小童隨時話開槍射阿媽因為她獨裁...

事件發生在美國, 只能說大快人心.

優秀美童,希望美國多啲呢類勁抽兒童

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]