• 瀏覽: 26,926
  • 回覆: 102
+20
捉到金仔會犬決定炮決??

唔算大舊

引用:
原帖由 1q1q1q1q1q1q 於 2022-12-3 23:28 發表
外媒周六(3日)引述消息人士

咩國家傳媒, 邊間.
然後消息人士, 一樣.

不如寫有網友指算啦.
又係作新聞!!!

引用:
原帖由 三級警司 於 2022/12/4 03:33 發表

我去朝鮮前睇過UNDER THE SUN,旨在抹黑北方正統,去過朝鮮後發現西方絕對是污衊進步國家,唯一比較客觀的是michael palin in north korea
師兄, 你去過北韓咁正, 我都好想去, 但無膽, 驚入境後不自知做左啲違規事 (可能用手指指向領導人的石像都犯法).

見平時電視播的畫面, 見佢有電車, 很少私家車, 果度啲空氣係眯好清新, 無乜廢氣架? 係眯好似時光倒流回到90年代的生活咁? 如果置身其中, 一定感覺好神奇.

發達了

引用:
原帖由 康希 於 2022-12-4 13:25 發表

一國兩制就允許台灣極權?
呢啲叫放縱.放任,唔係叫允許,你中文水平😔
你犯罪,係你老竇允許咩?🤭

引用:
原帖由 ctchan20f 於 2022-12-4 07:10 發表
在鐵幕國家打劫黃金,離開都幾難。
何止,仲死無全屍。

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2022-12-3 23:08 發表
外媒周六(3日)引述消息人士報道,北韓上月一輛載有200公斤黃金的運輸車,在平安北道新義州市前往平壤的高速道路上遇劫。政

夠膽在北韓扑黃金,真是 10  ...
古法造空
等重壹頭成年母豬

香港運豬壹車幾頭?

搵單車運核彈……全境緊急事故話劫就劫……六合彩話嚟就嚟、大陸啲押運鏢局去搵商機吧!LD情形無稽過我寫嘅嘢:邦交嚟啊!啲訊號亂啲噉解。除非……

引用:
原帖由 橙色膠袋 於 2022-12-4 16:11 發表

師兄, 你去過北韓咁正, 我都好想去, 但無膽, 驚入境後不自知做左啲違規事 (可能用手指指向領導人的石像都犯法).

見平時電視播的畫面, 見佢有電車, 很少私家車, 果度啲空氣係眯好清新, 無乜廢氣架? 係眯好似時光倒流回到90年代的生活咁? 如果置身其中, 一定感覺好神奇.
的確朝鮮會對領導人等有多一些禁忌,但總體而言導遊和領隊會講定有咩唔做得,例如除左講明唔比影相的地方外,基本上在參觀景點時當巴膠無人理你,如果有睇我在香討的油雞,我可以狂影車

結論,去北韓旅行肯定安全過天竺,至少朝鮮安全企理,可是西方人繼續抹黑

比你搶走又點,點變錢?點出貨?搶來食,金又硬。搶米的可信度高啲

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2022-12-3 23:08 發表
外媒周六(3日)引述消息人士報道,北韓上月一輛載有200公斤黃金的運輸車,在平安北道新義州市前往平壤的高速道路上遇劫。政

假新聞你又貼9

引用:

個重點係比世界人知 : "北韓有黃金200公斤".....最少喎...

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]