• 瀏覽: 26,893
  • 回覆: 102
+20
引用:
原帖由 ChinaVirus2019 於 2022-12-3 23:26 發表
想去北韓國旅行睇下極權國家咩環境
要睇極權,台灣最真!!!

北韓發生嘅劫未你東方咁神通廣大咁都知,邊個俾消息你果個咪最嫌疑

傳,傳,傳 !!!!!!!!!!!!!!!

外媒周六(3日)引述消息人士

外媒     

消息人士   🙄🙄🙄

又可以試高射炮

查實俾外星人劫走咗,
運咗去美國。

引用:
原帖由 ChinaVirus2019 於 2022-12-3 23:26 發表
去美國旅行睇下極權國家咩環境啦,
仲有各種顏色的雞叫

嗰幾千萬野好濕碎香港有錢佬打個冷震都使幾千萬。

引用:
原帖由 sosoluck 於 2022-12-4 00:03 發表
北韓發生嘅劫未你東方咁神通廣大咁都知,邊個俾消息你果個咪最嫌疑
脫北者話比東方知

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2022-12-3 23:08 發表
外媒周六(3日)引述消息人士報道,北韓上月一輛載有200公斤黃金的運輸車,在平安北道新義州市前往平壤的高速道路上遇劫。政

夠膽在北韓扑黃金,真是 10  ...
捉到一定滅九族

又話北韓好封閉? 成日外媒報導乜乜物物

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2022-12-3 23:08 發表
外媒周六(3日)引述消息人士報道,北韓上月一輛載有200公斤黃金的運輸車,在平安北道新義州市前往平壤的高速道路上遇劫。政

夠膽在北韓扑黃金,真是 10  ...
捉到用導彈發射上太空

引用:
曱甴咪去污染人哋

引用:
原帖由 XEO 於 2022-12-3 23:56 發表
北韓真係運200公斤黃金,估計會出動軍隊/警察押運..
點會咁易俾人搶..
可能是美軍,在敍利亞偷石油,潛入北韓偷金

引用:
惠山市一名消息人士透露,政府已向居民發送傳單,若發現任何黃金或走私船隻須立即上報
應該系假新聞. D人最多咪見到架車, 點會見到車入面D金? 叫人見到金立即上報, 咪多餘.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]