• 瀏覽: 6,871
  • 回覆: 24
+3
法新社周五(2日)報道,41年前在法國巴黎殺害一名荷蘭女生後姦屍食屍,卻因「精神病」而從未入獄的「神戶食人魔」佐川一政,於11月24日因肺炎去世,終年73歲。

呢 D 變態狂魔,真是變態到極點。

新聞來源連結:
https://news.mingpao.com/ins/國際/article/20221202/s00005/1669978173574/41年前巴黎姦屍食屍-「食人魔」佐川一政肺炎病逝

壽司

咁似上次被拉隻曱甴既 ? 

研究和了解變態並不是為了要讓人們對某種變態產生興趣,而是設法防止變態的出現和由此產生悲劇.

日本乜野變態人都有

變態

報應呢天收呢唔通73歲算係短命種比天收

真係魔…

引用:
原帖由 逆風的肥牛 於 2022-12-3 21:01 發表
咁似上次被拉隻曱甴既 ? 

似呢隻

附件

20221127_0f4a96321209378b1baeLCrAcXlinA0O.jpg(82.65 KB)

新冠病毒終於做左一件正義嘅事。

So Crazy! 

死不足惜

引用:
原帖由 laisi2 於 3/12/2022 21:27 發表
日本乜野變態人都有
佢呢代深受軍國主義影響
殘皓冷血性格引哂出黎

google咗條友
佢老豆原本係社長,事件後
因日本輿論要追究,搞到佢老豆要退出自己創立嘅公司
佢老母精神官能症
佢雖然一開始靠名氣出過幾本暢銷小說
但最終識親乜人都因呢單案而中被絕交
最終一貧如洗、賣家當、借貸渡日
引用:
之後以父母的遺產清償了他的借款,搬到了公宅,每月領取一定數額的救濟金。2009年在與Vice雜誌的訪談中,他承認自己的自殺傾向,長期以殺人者的名字被迫謀生是對他最大的懲罰
re #7(覆完先發覺無引用到喎)

佢由原本嘅富家子
(富到41年前喺外國白人社會殺咗白人都可以唔洗坐監死刑,撈返去日本喎。幾日前睇過單話幾十年前美國北方富裕家庭嘅黑人少年去南方親戚家居住期間,對白人女店員吹口哨,就被行私刑打死,面目全非嗰隻,而且兇手無罪)
變成攞救濟金住公屋
而且係長期嘅貧窮
呢種折墮都算有佢受

引用:
原帖由 Coke_duo 於 2022-12-3 23:03 發表
真係魔…
烏納都好多
早半年前有啲圖片放出嚟
有網友就指出煮食嘅食材有人骨

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]