• 瀏覽: 9,515
  • 回覆: 62
+3
中國政府近日放寬新冠病毒檢測及檢疫措施,美國副國務卿舍曼(Wendy Sherman)12月2日認為,這是當地示威者產生的作用。路透社3日稱,舍曼2日在華

滷味又係度蠱惑煽動國內啲腦殘曱甴搞屎棍做炮灰

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/843090/中國放寬防疫措施-美副國務卿-民眾示威起作用

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2022-12-3 20:28 發表
我 唔 認 同

係 神 積 , 一 夜 清 0 了 
中國大爺  大媽  

更證明中央處理得宜,
將人渣美國背後策動的顏色革命立即壓下來..

又一隻死妖婆出來吠
舊年國會大屠殺歷歷在目

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2022-12-3 20:42 發表

封 上 引 
白紙人 怕大媽  ???

歐洲隊狂輸波⋯ 護烏措施果然奏效 

引用:
原帖由 johnlong18 於 2022-12-3 20:25 發表
中國政府近日放寬新冠病毒檢測及檢疫措施,美國副國務卿舍曼(Wendy Sherman)12月2日認為,這是當地示威者產生的作用。路透社3日稱,舍曼2日在華

佢暗示中國人要多D用示威來達到目的。而佢嘅目的亦係想藉此煽動中國民眾示威,來達至美國嘅顏色革命!😡😡😡😡

引用:
原帖由 johnlong18 於 2022-12-3 20:25 發表

白紙人,有叫習近平同共產黨下台,我佐美國比中共下馬威,再不聽美國話,可能發動大規模反共,美國及白人有號召力

是不是
也不重要
領導有麼想法,部署
外人也不是可知

引用:

其實一早已經改5+3,之後又通告地方不可以層層疊,只係無人留意啫!

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2022-12-3 20:55 發表

白紙人,有叫習近平同共產黨下台,我佐美國比中共下馬威,再不聽美國話,可能發動大規模反共,美國及白人有號召力
號召力??

又話遍地開花!!

白紙人  死去哪裡了??

大爺 大媽 好耶!!

我支持大爺大媽!!

你們可以打白紙人了!!

美國干涉中國內政, 非奸即盜.

BLM示威都奏效。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]