• 瀏覽: 2,600
  • 回覆: 16
在杜拜舉行的2022年亞洲經典健力錦標賽,又出現播錯國歌事件,播出與本港「黑暴」和「港獨」示威有密切關連的英文版歌曲。身

要求G00gle同Y0uTube根本係妄想,睇吓兩個網搜尋結果9成都係台蛙網就知佢地進行強迫性洗腦

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20221203/bkn-20221203163105581-1203_00822_001.html

即刻有正確版播咁擺到明一開始已有正確版本係特登播錯野

點解唔係播CD,而係播youtube

冇古怪耳員即切

阿聯酋同沙特宜家正想利用中國去同美國講數,應該唔會咁傻主動搞D咁既野。

老外西毛媒體及社交網站都是集中火力協助反中亂港禍港的, 怎可能改正牠們一早策略好的劣行啊...

次次都將問題推卸比Google同YouTube, 因為中國政府也管不到牠們... 好明顯就是相關國際團體及組織內早就安排了這些馬騮戲劣行, 次次都話低級人猿犯錯, 你吹佢唔漲... 所以, 下次一有問題, 就應該向鏡頭講粗口問候有關主辦單位, 這樣才可以落牠們面, 一直同這些人渣組織講斯文講道理是冇用的啊...

引用:
原帖由 eliskw 於 2022-12-3 21:12 發表
阿聯酋同沙特宜家正想利用中國去同美國講數,應該唔會咁傻主動搞D咁既野。
相反地,應該話,美共想間接公告世界,睇肉界已經比佢既魔爪籠罩

引用:
原帖由 sam0010 於 2022-12-3 20:02 發表
即刻有正確版播咁擺到明一開始已有正確版本係特登播錯野
有國家級力量操縱睇肉界運作

引用:
原帖由 ax7ax 於 2022-12-3 20:04 發表
點解唔係播CD,而係播youtube
y0utube打正招牌反中

引用:
原帖由 hwwong 於 2022-12-3 21:28 發表
老外西毛媒體及社交網站都是集中火力協助反中亂港禍港的, 怎可能改正牠們一早策略好的劣行啊...

次次都將問題推卸比Google同YouTube, 因為中國政府也管不到牠們... 好明顯就是相關國際團體及組織內早就安排了這些馬騮戲劣行, 次次都話低級人猿犯錯, 你吹佢唔漲... 所以, 下次一有問題, 就應該向鏡頭講粗口問候有關主辦單位, 這樣才可以落牠們面, 一直同這些 ...
可能因為美共國上屆冬奧金牌出醜,所以大規模侵略睇肉界

引用:
原帖由 T2. 於 2022-12-3 21:31 發表

相反地,應該話,美共想間接公告世界,睇肉界已經比佢既魔爪籠罩
所以中俄應立即退出國際奧委會
自己攪返個孔子運動會
唔好比美歐西方操控

建議以後派國安警隨團,如有任何違法事件,立即現場拘捕相關人士

引用:
原帖由 paoon 於 2022-12-3 21:39 發表

所以中俄應立即退出國際奧委會
自己攪返個孔子運動會
唔好比美歐西方操控
你咁諗就錯晒啦

引用:
原帖由 mib04 於 2022-12-3 21:39 發表
建議以後派國安警隨團,如有任何違法事件,立即現場拘捕相關人士
個白袍油王播榮光時係到笑
一定係佢攪鬼
如果現場有國安警就即刻可以將佢繩之於法

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]